ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαγραφή Αντώναρου από ΝΔ λόγω ανάρτησης κατά Άδωνη- Τι απαντά ο ίδιος

Εσωκομματικό θέμα προέκυψε στη ΝΔ με αφορμή την υπόθεση της Novartis και την εμπλοκή του ονόματος του αντιπροέδρου του κόμματος, Αδ. Γεωργιάδη. Συγκεκριμένα, ο Ευ. Αντώναρος διεγράφη από τη ΝΔ με απόφαση του Κ. Μητσοτάκη, έπειτα από ανάρτηση που έκανε στα social media επιτιθέμενος στον Αδ. Γεωργιάδη.

Στην ανάρτησή του ο κ. Αντώναρος χαρακτήρισε τον κ. Γεωργιάδη ως «σεξιστή» και ανέφερε πως «αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει ότι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης». Επίσης, υποστήριξε ότι «η μέρα της κρίσης πλησιάζει» και τόνισε πως «άλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».

Αναλυτικά, ο Ευάγγελος Αντώναρος έγραψε στο Facebook:

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διάστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει ότι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.
» Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις είναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα όταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους…
“Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους ‘λεκιάζουν’ την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.
Άλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός”.

Πηγές της ΝΔ ανέφεραν σχετικά: «Όπως έχει εξ αρχής πει δημόσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς κουκούλες. Με αυτό το δεδομένο είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας».

Nα σημειώσουμε ότι Αντώναρος και Γεωργιάδης έχουν πολλά επεισόδια μεταξύ τους τα τελευταία 4 χρόνια αφού ο πρώτος δημοσίως έχει παραδεχτεί οτι δεν τον “σταύρωσε” στις εκλογές αλλά κοντραρίστηκαν και στην εκλογή νέου Προέδρου στη ΝΔ…

Αντώναρος: «Παραβιάσθηκαν κατάφωρα αρχές και αξίες»

Ο Ευάγγελος Αντώναρος κάνει λόγο για αντικαταστατική και συνεπώς άκυρη απόφαση, εφ’ όσον δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες

Σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης τόνισε ότι παραβιάσθηκαν κατάφωρα οι αρχές, οι αξίες, οι κώδικες συμπεριφοράς και οι καταστατικές διατάξεις που έχει «η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στην οποία ανήκω από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή συνεχώς και αδιάλειπτα και (στην οποία) θα συνεχίσω φυσικά να ανήκω».

«Αναμένω από τον κ. Μητσοτάκη που ευαγγελιζόταν νέα ήθη να ζητήσει την άμεση σύγκληση των αρμοδίων οργάνων του κόμματος καθώς και να καταθέσει πλήρως δικαιολογημένο σχετικό αίτημα. Επίσης τον καλώ να δώσει οδηγίες για την άμεση διακοπή των διαρροών με συκοφαντικό περιεχόμενο που διακινούνται από εντεταλμένα κομματικά στελέχη σε βάρος μου στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης» προσθέτει ο ίδιος και συνεχίζει:

«Άλλωστε η ιστορία μου και η μεγάλη διαδρομή μου στη παράταξη και στα κυβερνητικά της σχήματα είναι γνωστές. Και δεν επιτρέπω σε κανένα και φυσικά ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να τις θέτει σε οποιασδήποτε μορφής αμφισβήτηση – με κανένα πρόσχημα και για κανένα ευκαιριακό σχεδιασμό. Όλοι γνωριζόμαστε καλά σ αυτόν τον τόπο. Θα επανέλθω όταν ενημερωθώ για τη στάση του κ. Μητσοτάκη».

Διαγραφή Αντώναρου από ΝΔ λόγω ανάρτησης κατά Άδωνη- Τι απαντά ο ίδιος
To Top