ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Διαζύγιο” Τζαμουράνη-Χειλά: Για σοβαρές διαφωνίες κάνει λόγο ο Τζαμουράνης

Εκτός παράταξης έθεσε τον Χειλά ο Τζαμουράνης

Η είδηση δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, και μάλλον ήταν αναμενόμενη, καθώς το τελευταίο μεγάλο διάστημα ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Χειλάς απέχει από τα δημοτικά συμβούλια, όπως απουσιάζει και η αρθρογραφία και οι παρεμβάσεις του για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής. Ουσιαστικά, φαίνεται πως έχει συνειδητά επιλέξει να σιγήσει, και έχει αποστασιοποιηθεί από τα του Δήμου Καλαμάτας. Σύμφωνα με τη δήλωση του επικεφαλής  της παράταξης Βασίλη Τζαμουράνη, έχουν προηγηθεί σοβαρές διαφωνίες για τις θέσεις της παράταξης και την αντιπολιτευτική τακτική που ακολουθείται. Η δήλωση “αποκήρυξης” ουσιαστικά του Παναγιώτη Χειλά από τον Βασίλη Τζαμουράνη φαίνεται οτι έχει πολύ παρασκήνιο και εντάσεις, που οδήγησαν στην οριστική ρήξη τη μεταξύ τους καλή σχέση.

Τζαμουράνης: “Στο εξής ο Π.Χειλάς δεν εκφράζει και δεν απηχεί τις θέσεις της παράταξής μας”

Η δήλωση του επικεφαλής της παράταξης “Πρότυπος Δήμος” Βασίλη Τζαμουράνη

“Δηλώνω ότι στο εξής ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Θ. Χειλάς δεν εκφράζει και δεν απηχεί τις θέσεις και απόψεις της Δημοτικής μας παράταξης «Πρότυπος Δήμος», λόγω σοβαρών διαφωνιών μας που έχουν σχέση με την αντιπολιτευτική τακτική της παράταξης και τις θέσεις επί ορισμένων σοβαρών ζητημάτων της πόλης που αποτελούν εμπόδιο για την συμπόρευσή μας στο μέλλον“, καταλήγει η σχεδόν λακωνική δήλωση του Βασίλη Τζαμουράνη.

Είχε σκοπό να ανεξαρτητοποιηθεί ο Χειλάς-Τον πρόλαβε ο Τζαμουράνης

Είχε προηγηθεί η ανεπίσημη ανακοίνωση της πρόθεσης Χειλά να ανεξαρτητοποιηθεί, γεγονός που θα το ανακοίνωνε στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Παναγιώτης Χειλάς είχε ηδη από χθες εκφράσει ενδοπαραταξιακά τη βούλησή του να ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη Τζαμουράνη. Μέσω e-mail είχε ενημερώσει την ομάδα του Τζαμουράνη για την “επικείμενη ανεξαρτητοποίησή του στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο”. Έτσι ήρθε σήμερα η δήλωση Τζαμουράνη να προλάβει την ανεξαρτητοποίηση Χειλά, κάνοντας λόγο για σοβαρές διαφωνίες.

 

Μαίρη Περδικέα

“Διαζύγιο” Τζαμουράνη-Χειλά: Για σοβαρές διαφωνίες κάνει λόγο ο Τζαμουράνης
To Top