Αθλητισμός

ΑΟ Διαβολίτσιου: Η υγεία και η ασφάλεια όλων μας είναι πάνω από όλα

Ο AO Διαβολιτσίου με ανακοίνωσή του ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα στην Γ’ Εθνική, την Κυριακή απέναντι στη Ζάκυνθο,  επισημαίνει την αναγκαιότητα να τηρηθούν απαρέγκλητα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα,  υπενθυμίζοντας στους φιλάθλους της ομάδας του ο αγώνας διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

 Η ανακοίνωση:

“Ο αγαπημένος μας ΑΟΔ την Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020, αντιμετωπίζει στον πρώτο αγώνα του για τη νέα σεζόν, στο γήπεδο «καπετάν Βασίλης» στο Διαβολίτσι, την ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Αγαπημένοι φίλοι της ομάδας μας.

Η πανδημία από τον COVID-19 συνεχίζει να μας απασχολεί καθημερινά.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να αγνοήσουμε αυτή την πραγματικότητα.

Γι αυτό το λόγο θα πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια να προσαρμοστούμε στα δεδομένα, που αλλάζουν καθημερινά, με στόχο την μείωση μιας πιθανής μόλυνσης.

Αυτή η προσπάθεια μπορεί να πετύχει μόνο σε συνεργασία με τις υπεύθυνες υγειονομικές υπηρεσίες της χώρας μας.

Όπως ακριβώς συμβαίνει σε όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων της χώρας, έτσι και στην αναμέτρηση της ομάδας μας με τον ΑΠΣ Ζάκυνθος στο Δημοτικό γήπεδο Διαβολιτσίου «καπετάν Βασίλης» θα τηρηθούν όλα όσα προβλέπει το Υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων. Το βασικότερο από αυτά είναι ότι οι αγώνες διεξάγονται ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ !!!

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών καθώς δεν επιτρέπεται η παρουσία θεατών. 

Στο γήπεδο έχουν δικαίωμα εισόδου μόνο οι αποστολές που έχουν δοθεί από κάθε ομάδα ,ενώ η είσοδος και η παρουσία σε αυτό θα γίνει σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας (θερμομέτρηση, μάσκες, χρησιμοποίηση αντισηπτικού κλπ). 

Επίσης στα αποδυτήρια δεν θα βρίσκεται κανείς άλλος πέραν των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και των διαιτητών.

Όλοι ελπίζουμε ότι θα ξεπεράσουμε σύντομα αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε και θα ανταμώσουμε και πάλι ,στις εξέδρες του γηπέδου «καπετάν Βασίλης», για να χαρούμε και να θαυμάσουμε την ομάδα μας.

Μόνο που έως τότε, κανένας φίλαθλος δεν θα πρέπει να βρεθεί στο γήπεδο. Η είσοδος δεν θα επιτραπεί σε κανέναν και δεν πρόκειται να γίνει καμία απολύτως εξαίρεση. 

Συνεπώς, θα είναι μάταιη η παρουσία οποιουδήποτε» στο γήπεδο «καπετάν Βασίλης» την Κυριακή.

Η υγεία και η ασφάλεια όλων μας είναι πάνω από όλα.”

ΑΟ Διαβολίτσιου: Η υγεία και η ασφάλεια όλων μας είναι πάνω από όλα
To Top