Αθλητισμός

ΑΟ Διαβολιτσίου – Πολύ κοντά σε Δήμο Καρύδη!

Με ορίζοντα την αναμέτρηση με τον Ναυπακτικό Αστέρα, συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΑΟ Διαβολιτσίου και παράλληλα συνεχίζει τις μεταγραφικές επαφές για την ενίσχυσή του ενόψει της συνέχειας στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι νερατζούρι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Δήμου Καρύδη. Ο 18χρονος μέσος έχει κάνει πολύ καλή σεζόν έως τώρα με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο. Οι επαφές έχουν προχωρήσει και ο νεαρός ποδοσφαιριστής που έχει δείξει καλά στοιχεία, τόσο δημιουργικά όσο και εκτελεστικά, είναι έτοιμος να αλλάξει κατηγορία.

Παράλληλα, σε καλό δρόμο βρίσκεται και το θέμα του καλαματιανού αμυντικού Κώστα Γεωργακόπουλου ενώ οι νερατζούρι θα κινηθούν και για τερματοφύλακα.

Μετά τις αναβολές με Διαγόρα Βραχνέϊκων και Εθνικό Σκουλικάδου που η ΕΠΟ όρισε για τις 19 και 26 Ιανουαρίου, αντίστοιχα, οι νερατζούρι θα υποδεχτούν την ομάδα της Ναυπάκτου στο πρώτο ματς του 2022, εάν στην πορεία δεν αλλάξουν τα δεδομένα στην κατηγορία με τον κορονοϊό.

ΑΟ Διαβολιτσίου – Πολύ κοντά σε Δήμο Καρύδη!
To Top