Αθλητισμός

ΑΟ Διαβολιτσίου: “Μεγάλη τιμή η παρουσία της Εθνικής Ενόπλων”- Βραβεύσεις και παρουσίες στο φιλικό

Ματςγιορτή ήταν για το Διαβολίτσι το φιλικό με την Εθνική Ενόπλων με τους ανθρώπους του ΑΟΔ να δίνουν το στίγμα της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης δεσμών εκτός Μεσσηνιακών συνόρων.

Ένα φιλικό με την γαλανόλευκη ομάδα με σημειολογική σημασία, σε εποχές ιδιαίτερα τεταμένων καταστάσεων στο Αιγαίο με τον πρόεδρο του ΑΟΔ, Γιάννη Κωνσταντάρα να κάνει ειδική αναφορά: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για τον σύλλογο, το Δήμο, το χωριό και για όλους να έρχεται στο Διαβολίτσι η Εθνική Ενόπλων. Στις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα μας όσον αφορά τα εθνικά θέματα, χαιρόμαστε που τα παιδιά είναι εδώ κοντά μας και χαιρόμαστε να τα βλέπουμε να αγωνίζονται με το εθνόσημο στο στήθος. Όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για οτιδήποτε χρειαστεί η πατρίδα μας», σημείωσε ο Γ. Κωνσταντάρας που είχε στο πλάι του τον εμπνευστή της διοργάνωσης και νέο μέτοχο της ΠΑΕ Καλαμάτα Κώστα Βεργή.

Στο ημίχρονο του αγώνα τιμήθηκαν οι επίσημοι προσκεκλημένοι του ΑΟΔ, που με την σειρά τους απένειμαν πλακέτες στους διοργανωτές. Εκπρόσωπος του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου ήταν η Αρχικελευστής Βασιλική Κοντούζα και του ΑΣΑΕΔ ο υποσμηναγός κ. Καραβίτης, οι οποίοι τιμήθηκαν και τίμησαν τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Στάθη Αναστασόπουλο, τον εκπρόσωπο του Δήμου Οιχαλίας κ. Δημητρακόπουλο, τον γεν. Γραμ. του ΑΟΔ Βασίλη Χαρίτση, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Βασίλη Σπηλιώτη και τον Κώστα Βεργή, ενώ ο ΑΟΔ τίμησε τον Βασίλη Βούζα.

Παρόντες στο φιλικό ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα Κώστας Παπασταμάτης και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΜ Αριστείδης Σταθόπουλος.

Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι όπου οι νερατζούρι στο πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας έως τώρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την γαλανόλευκη ομάδα του Βασίλη Βούζα και του Παναγιώτη Χριστοφιλέα, το παιχνίδι είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα με τον ΑΟΔ να ενισχύει οικονομικά το φιλόπτωχο ταμείο της εκκλησίας.

 

ΑΟ Διαβολιτσίου: “Μεγάλη τιμή η παρουσία της Εθνικής Ενόπλων”- Βραβεύσεις και παρουσίες στο φιλικό
To Top