Αθλητισμός

ΑΟ Διαβολίτσιου κατά Παπαγεωργόπουλου

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας των νερατζούρι για τη διαιτησία του ρέφερι από την Αργολίδα στο ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ για το κύπελλο Ελλάδας

 

Ανακοίνωση για την διαιτησία του Παπαγεωργόπουλου από την Αργολίδα στο ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ για το Κύπελλο Ελλάδος, εξέδωσε ο ΑΟ Διαβολιτσίου.

Οι νερατζούρι εκφράζουν έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του, ειδικότερα για την φάση του ακυρωθέντος γκολ του Καντούτση στο 75ο λεπτό με το σκορ στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο να είναι στο 1-1. Όπως σημειώνεται μάλιστα στην σχετική ανακοίνωση διαμαρτυρίας, ο Παπαγεωργόπουλος είχε απασχολήσει και πάλι την ομάδα του ΑΟΔ στο παιχνίδι με την Βάρδα το 2019-20 όπου και τότε υπήρξε ανάλογη ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διαβολιτσίου:

Η ανοχή και η υπομονή με τον διαιτητή Παπαγεωργόπουλο έχει ξεπεράσει κάθε όριο .!!!

Αμέσως μετά το παιχνίδι της ομάδας μας με την ομάδα του ΠΑΟ ΒΑΡΔΑ για το πρωτάθλημα της Γ´ εθνικής τη χρονιά 2019-2020 , για πρώτη φορά ασχοληθήκαμε με τη διαιτησία και συγκεκριμένα με τον διαιτητή του αγώνα Κο Παπαγεωργόπουλο από την Αργολίδα .

Σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα της ανακοίνωσης τότε …

«…Θεωρούμε πως ο συγκεκριμένος διαιτητής καθόρισε ξεκάθαρα το αποτέλεσμα στερώντας από την ομάδα μας την νίκη και από τους αθλητές μας την ικανοποίηση μιας μεγάλης ανατροπής.

Ας ελπίσουμε ότι η εχθρική αντιμετώπιση που είχαμε σαν ομάδα από τον συγκεκριμένο διαιτητή, ήταν ένα τυχαίο γεγονός και ότι εκείνοι που πρέπει, θα λάβουν τα μέτρα τους, ώστε οι πρωταγωνιστές των αγώνων, να είναι οι ομάδες και μόνο αυτές.

Σημειώνουμε , ότι διαιτησίες σαν την σημερινή δεν κρίνουν μόνο αποτελέσματα αλλά κυρίως μειώνουν τον θεσμό του ποδοσφαίρου.

Είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια προάσπισης του προϊόντος που λέγεται ποδόσφαιρο και ελπίζουμε να μην επανέλθουμε με αναφορά μας σε ανάλογο περιστατικό….»

Δυστυχώς και σήμερα ζήσαμε κάτι ανάλογο !!!Γίναμε θεατές του ίδιου έργου με πρωταγωνιστή ξανά τον εν λόγω κύριο και θύμα ξανά την ομάδα μας.

Στο 75’ ακύρωσε κανονικό γκολ της ομάδα μας στερώντας της την πρόκριση από την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!

Προστατεύστε το ποδόσφαιρο απαλλάσσοντάς το από διαιτητές όπως ο κος Παπαγεωργόπουλος !!!

Δεν ζητάμε καμία εύνοια !!!

Ζητάμε σεβασμό και ισονομία !!!

ΔΣ Α. Ο.Διαβολιτσίου

 

 

ΑΟ Διαβολίτσιου κατά Παπαγεωργόπουλου
To Top