Αθλητισμός

ΑΟ Διαβολιτσίου- Γιάννης Κωνσταντάρας: “Νιώθουμε περήφανοι γι’ αυτό που πετύχαμε”- Οι ευχαριστίες και τα παράπονα

Ήταν σωστό και δίκαιο, έγινε πράξη! Με τη νίκη επί του Τηλυκράτη ο ΑΟ Διαβολιτσίου εξασφάλισε μία θέση στο top 3 του 4ου ομίλου και οι άνθρωποι της ομάδας δεν θα μπορούσαν παρά να είναι χαρούμενοι για την χρονιά ορόσημο στην ιστορία του συλλόγου βλέποντας τους κόπους και την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη σεζόν κάτω από αντίξοες συνθήκες να δικαιώνονται.

Μετά την λήξη του αγώνα με την ομάδα της Λευκάδας ο πρόεδρος του ΑΟΔ Γιάννης Κωνσταντάρας και ο γενικός γραμματέας Βασίλης Χαρίτσης έκαναν ένα μίνι απολογισμό της πορείας ευχαριστώντας τους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα τους ενώ μίλησαν και αυτούς που δεν ανταποκρίθηκαν.

Ο Γιάννης Κωνσταντάρας εξέφρασε για μία ακόμη φορά το παράπονο του για την απουσία του δήμου Οιχαλίας αλλά και της ΕΠΣ Μεσσηνίας, μίλησε για το πλάνο πάνω στο οποίο στηρίχθηκε η ομάδα και ευοδώθηκε με την φετινή της παρουσία, την στόχευση για την ανάδειξη επί το πλείστον Μεσσήνιων νεαρών ποδοσφαιριστών και εξέφρασε την απαισιοδοξία του για λύση του γηπεδικού προβλήματος που ταλανίζει το σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Κωνσταντάρα:

Νιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας Μάρκο Στεφανίδη για την μεγαλειώδη πορεία που έχει κάνει η ομάδα μας αυτή τη χρονιά καταφέρνοντας αυτή τη στιγμή να βρίσκεται 3η πίσω από ομάδες και πάνω από ομάδες με πολλαπλάσιο προϋπολογισμό εξόδων. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και στους προπονητές. Συγχαρητήρια στη διοίκηση, στον Γιώργο Τσοροτιώτη ο οποίος από την πρώτη μέρα έχει επωμιστεί τον δύσκολο ρόλο της λειτουργίας της ομάδας, να τρέχει για τα πάντα στην ομάδα, στον Παναγιώτη Κυριακόπουλο, ο οποίος ακολουθεί την ομάδα παντού και πάντα, στο Βασίλη Χαρίτση την ψυχή της ομάδας, στον Θύμιο Ξηρόκωστα, στον Λεωνίδα τον Οικονομίδη, τον Νίκο Ντονά, τους διοικητικούς ανθρώπους που έχουν σταθεί αρωγοί, τους ανθρώπους από το χωριό οι οποίοι μας έχουν βοηθήσει και μας έχουν στηρίξει οικονομικά, το New York College, τον Κώστα Βεργή με το First aid ασθενοφόρα και ένα πλούσιο επιχειρηματικό κύκλο στο χώρο της υγείας, το ίδρυμα καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, τον κάθε έναν επώνυμο και ανώνυμο που έχει βοηθήσει προσφέροντας από ένα ευρώ έως την συμμετοχή του. Τη συμμετοχή την οποία τη θέλαμε από την πρώτη χρονιά ως περιφερόμενος αθλητικός σύλλογος, κάθε εβδομάδα κάθε μέρα που θα βρει γήπεδο να προπονηθεί και πώς θα λειτουργήσει το σωματείο αυτό.

“Ευχαριστούμε τον κόσμο του Διαβολιτσίου, τους συγχωριανούς μας οι οποίοι στάθηκαν κοντά μας αυτή την δύσκολη χρονιά. Ευχαριστούμε τον κόσμο της Άνω Μεσσηνίας που μας συμπαραστάθηκε και βεβαίως πολλά χρωστάμε στον πρόεδρο του Εθνικού Μελιγαλά, τον πατέρα Διακουμάκο, ο οποίος είναι αρωγός σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια. Με θλίψη και στεναχώρια για μία ακόμα αγωνιστική ημέρα είδα τη διοίκηση του Δήμου Οιχαλίας να απουσιάζει από ένα δρώμενο πάλι της ομάδας που εκπροσωπεί και το δήμο στην μεγάλη Γ Εθνική. Βεβαίως και σήμερα απουσίασε και παράγοντας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας. Πριν τις εκλογές τους είχαμε κοντά μας, μετά τις εκλογές δεν υπάρχει κανένας. Αυτά τα λέω για να ξέρουμε όλοι με ποιους συμπορευόμαστε, ποιοί μας στηρίζουν και πως έχουν τα πράγματα.

“Επιχειρήσαμε σε ένα πενταετές πλάνο της ομάδας να τη φέρουμε την πρώτη χρονιά τρίτη, τη δεύτερη χρονιά πρωταθλήτρια Μεσσηνίας και αήττητη, την τρίτη χρονιά να παραμείνει στη Γ’ Εθνική και να πάρει το Κύπελλο Μεσσηνίας, την τετάρτη χρόνια σε αντίξοες συνθήκες, σε ένα πολύ σύντομο πρωτάθλημα του ενός γύρου η ομάδα αυτή να τερματίσει σε βαθμό σωτηρίας και σήμερα η ομάδα θέλει να τερματίσει τρίτη, πιθανόν και δεύτερη στα επόμενα παιχνίδια. Η ομάδα ήταν έκανε τον αγώνα της με ανιδιοτέλεια, δίχως παρασκήνιο, από την πρώτη μέρα όπου οι διοικητικοί εμείς είμαστε αυτοί οι οποίοι αγαπάμε το χωριό μας, νοιαζόμαστε για το χωριό μας και προσπαθήσαμε να προβάλουμε το χωριό μας, μέχρι εκεί που τα καταφέραμε, όσο τα καταφέραμε. Υπήρξαν πολλές στιγμές που νιώσαμε πάρα πολύ μόνοι.

“Νιώθουμε περήφανοι για αυτό που πετύχαμε, νιώθουμε περήφανοι για την ομάδα μας, νιώθουμε περήφανοι για το χωριό μας και νιώθουμε και περήφανοι για το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο. Ήμασταν η ομάδα η οποία στηρίχθηκε όλα αυτά τα χρόνια και φέτος πολύ περισσότερο, σε παιδιά από τη Μεσσηνία. Παιδιά 19χρονα, 18χρονα που τους δώσαμε τη δυνατότητα να δείξουν το ταλέντο τους, να αναδειχθούν και μέσα από τα παιδιά μέσα από τις ικανότητές τους να μπορέσουμε και εμείς, η ομάδα μας θα έχει μία πολύ αξιοπρεπή πορεία.

“Γήπεδο στο Διαβολίτσι δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει καθώς βλέπω για πολλά χρόνια. Είναι ένα μεγάλο κονδύλι που θα πρέπει να θα πρέπει να ξοδευτεί για να φτιαχτεί ο τάπητας. Τα έργα δεν έχουν ξεκινήσει, δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση, ούτε κάνεις έχει καμία ενημέρωση. Τελειώνει το πρωτάθλημα, ακόμα και μία υπόσχεση που λάβαμε από τη δημοτική αρχή του Δήμου Οιχαλίας ότι θα μας βοηθούσε οικονομικά έχει μείνει υπόσχεση. Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια και τον κ. Νίκα κοινωνικά για την χορηγία Αθλητικού υλικού. Μας προσέφερε μπάλες, είναι η πρώτη και η μόνη χορηγία από πολιτειακό παράγοντα όλα αυτά τα χρόνια που έχουμε δεχτεί. Θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε μία συνάντηση με τον Περιφερειάρχη προκειμένου να δούμε μέσα από ποιες δράσεις η Περιφέρεια θα μπορέσει να βοηθήσει και την ομάδα μας και και την περιφέρειά μας.

Ο Βασίλης Χαρίτσης από την πλευρά του, αναφέρει:

Εμείς αυτό που κάναμε το κάναμε ανιδιοτελώς, το κάναμε για το μας, για το χωριό μας, να ακουστεί το όνομα του Δήμου μας και της Μεσσηνίας. Αυτό που πετύχαμε φέτος νομίζω ότι ήταν και είναι ένα κατόρθωμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία. Συγχαρητήρια στους προπονητές, συγχαρητήρια στη διοίκηση και στους υπόλοιπους παράγοντες της ομάδας.

“Για την επόμενη χρονιά τα πράγματα είναι λίγο σκοτεινά. Πρέπει πάλι να δούμε, να ανασκουμπωθούμε, να μιλήσουμε, και να δούμε πώς θα μπορέσουμε να πορευτούμε σε μία κατηγορία που είναι ακόμα πιο δύσκολα γιατί πάμε σε τέσσερις ομίλους αρα μειώνεται ο αριθμός των ομάδων και σίγουρα το πρωτάθλημα θα είναι πολύ πιο μεγάλο γιατί με 18 ομάδες στον όμιλο ανοίγει πολύ ο χρόνος σε διάρκεια. Και βέβαια τα έξοδα θα είναι πολύ περισσότερα από ότι ήταν μέχρι τώρα”.

ΑΟ Διαβολιτσίου- Γιάννης Κωνσταντάρας: “Νιώθουμε περήφανοι γι’ αυτό που πετύχαμε”- Οι ευχαριστίες και τα παράπονα
To Top