Αθλητισμός

AO Διαβολιτσίου: Ευχαριστίες σε κόσμο, Αστυνομία, συγχαρητήρια σε διαιτητές

Ο ΑΟ Διαβολιτσίου με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του στο πρώτο εντός έδρας ματς τη σεζόν με το Ναύπλιο τονίζοντας πως η δυναμική υποστήριξή του θα δώσει ώθηση στην ομάδα για την επίτευξη των στόχων της. Οι άνθρωποι του ΑΟΔ συνεχάρησαν τους διαιτητές της αναμέτρησης ενώ, τέλος ευχαρίστησαν την Αστυνομία “για τον άριστο τρόπο με τον οποίο οργάνωσαν την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα”.

Αναλυτικά:

Τα μέλη του Δ Σ του Α Ο Διαβολιτσίου αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους φιλάθλους του σωματείου μας που παρεβρέθησαν την Κυριακή 29/9 στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβολιτσίου «καπετάν Βασίλης» για να παρακολουθήσουν και να υποστηρίξουν την ομάδα μας στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ εθνικής με αντίπαλο το Ναύπλιο 2017.

Η δυναμική παρουσία τους και ο μοναδικός τρόπος που μας ενισχύουν δίνει σε όλους εμάς , διοίκηση , προπονητές και ποδοσφαιριστές,ώθηση για να πετύχουμε τους στόχους μας και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι.

Σας αξίζουν συγχαρητήρια και σας θέλουμε κοντά μας πιο πολύ πότε για τη συνέχεια .

Θέλουμε επίσης να δώσουμε συγχαρητήρια στους διαιτητές του αγώνα κυρίους Λιάρο και Σόβολο του Σ Δ Λακωνίας, καθώς και στον Κο Τσούκα του Σ Δ Αρκαδίας που με την συνολική τους διαιτητική εικόνα και απόδοσή τους συνέβαλαν τα μέγιστα στην διεξαγωγή ενός όμορφου ποδοσφαιρικού αγώνα .

Τέλος, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε την Διεύθυνση και το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά για τον άριστο τρόπο με τον οποίο οργάνωσαν την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα .

Εκ του Δ Σ του Α Ο Διαβολιτσίου”

 

AO Διαβολιτσίου: Ευχαριστίες σε κόσμο, Αστυνομία, συγχαρητήρια σε διαιτητές
To Top