Αθλητισμός

ΑΟ Διαβολιτσίου: “Δεν στεκόμαστε σε προβλήματα, πάμε για την πρόκριση”, λέει ο Στεφανίδης

Μάχη στο Κύπελλο Ελλάδας για τους νερατζούρι στη Ζάκυνθο (5/9, 16:00)

 

Έχοντας αρκετά προβλήματα απουσιών, είτε από τραυματισμούς, είτε επειδή δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία όλων των νεοαποκτηθέντων, ο ΑΟ Διαβολιτσίου καλείται να ανταποκριθεί θετικά στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για το Κύπελλο Ελλάδας και να πάρει την πρόκριση μέσα στη Ζάκυνθο επί του Εθνικού Σκουλικάδου, στις 4 μ.μ. της Κυριακής (5/9)

Οι νερατζούρι θα μεταβούν αυθημερόν στο νησί του Ιονίου φιλοδοξώντας να φτάσουν στη νίκη- πρόκριση καθώς το Κύπελλο Ελλάδας είναι ένας θεσμός που τους ενδιαφέρει.

“Πρόκειται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για το θεσμό του Κυπέλλου στο οποίο καλούμαστε ανεξάρτητα από το βαθμό ετοιμότητας που έχουμε, καθώς βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, αλλά και τις οποίες απουσίες, να ανταποκριθούμε και να φτάσουμε στην πρόκριση”, αναφέρει ο Μάρκος Στεφανίδης στο messinialive.gr για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Yπάρχουν προβλήματα αλλά δεν εστιάζουμε σε αυτά και θα παραταχθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού αλλά θεωρώ πως παρότι ακόμη δεν είμαστε σε στο επιθυμητό επίπεδο μπορούμε να ανταποκριθούμε και να πετύχουμε το στόχο μας”, καταλήγει.

 

 

ΑΟ Διαβολιτσίου: “Δεν στεκόμαστε σε προβλήματα, πάμε για την πρόκριση”, λέει ο Στεφανίδης
To Top