Αθλητισμός

Διαβολίτσι: Κύπελλο ήταν και πάει…

Παρελθόν πριν καν αρχίσει αποτελεί το Κύπελλο Ελλάδας γiα τον ΑΟ Διαβολιτσίου!

Ο Κυπελλούχος Μεσσηνίας, όπως και οι υπόλοιπες ερασιτεχνικές ομάδες θα μείνουν εκτός θεσμού καθώς το φετινό Κύπελλο Ελλάδας θα διεξαχθεί μόνο με επαγγελματικές ομάδες, όπως προανήγγειλε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Θράκης εξέφρασε ελπίδα να ξεκινήσει η Super League 2 έως το τέλος Νοεμβρίου, για να καταφέρουν να ξεκινήσουν οι ομάδες της στη διοργάνωση, στις 15 Δεκεμβρίου, ενώ άφησε ανοικτό ενδεχόμενο για την Football league.

«Στόχος μας ήταν να δούμε ποιες ομάδες μπορούν να συμμετέχουν. Κατέληξαν οι τρεις πρόεδροι να κάνουν το καλύτερο για να αρχίσει η μια ή και οι δύο από τις άλλες κατηγορίες, δηλαδή η Super League 2 και η Football League. Θα έλεγα να ξεκινήσουμε το Κύπελλο από την τέταρτη φάση και μετά, δηλαδή μόνο με επαγγελματικό ποδόσφαιρο», υπογράμμισε.

«Οι ερασιτεχνικές ομάδες, με μεγάλη μου απογοήτευση, δεν είναι δυνατόν να συμμετέχουν. Πότε θα ξεκινήσουν, πότε θα είναι έτοιμες… Θα μπορέσει τουλάχιστον η Super League 2 να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του μήνα, ώστε να είναι έτοιμοι γύρω στις 15 Δεκεμβρίου να συμμετέχουν στο Κύπελλο. Ο τελικός θα είναι στις 22 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, όπως ήταν», πρόσθεσε ο έμπειρος παράγοντας.

Η διοργάνωση έχει ξεκινήσει με τους αγώνες της πρώτης φάσης και μάλιστα έχει γίνει η κλήρωση κατ της 2ης φάσης. Το Διαβολίτσι δεν πρόλαβε να αγωνιστεί λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού (στην ά φάση έχει κληρωθεί με Βάρδα και σε περίπτωση πρόκρισης με Παλληξουριακό) και με τα νέα δεδομένα, ξεχνάει την διοργάνωση, όπως και οι υπόλοιπες ερασιτεχνικές ομάδες.

 

Διαβολίτσι: Κύπελλο ήταν και πάει…
To Top