Αθλητισμός

Διαβολίτσι: “Χτίζουμε μέρα με τη μέρα, η εικόνα της ομάδας με γεμίζει χαρά”, λέει ο Μαντζούνης

Μόνο καλά λόγια είχε ο Αλέξης Μαντζούνης για την παρουσία των ποδοσφαιριστών του στην φιλική αναμέτρηση με τον Πάμισο Μεσσήνης.

Οι “νερατζούρι” επιβλήθηκαν 2-0 κάνοντας ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο τον 55χρονο τεχνικό, ο οποίος στη διάρκεια του αγώνα δεν σταμάτησε να κάνει παρατηρήσεις και επισημάνσεις στους ποδοσφαιριστές του αλλά στο τέλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για αυτά που είδε.

Μιλώντας στο Messinialive σημείωσε σχετικά:

“Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας με το φιλικό σωματείο του Παμίσου Μεσσήνης. Πάνω από όλα είμαστε όλοι φίλοι, είμαστε από τον ίδιο νόμο και έχουμε και δύο ομάδες στον ίδιο στόχο και χαρήκαμε που ήρθαμε εδώ. 

Από κει και πέρα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξε η ομάδα μου. Mέρα με τη μέρα χτίζουμε, προσθέτουμε στοιχεία στο παιχνίδι μας, βάζουμε καινούργια πράγματα στην ομάδα και αυτό είναι το σημαντικό. Είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα γι’ αυτά τα παιδιά”.

Οι ομάδες της Γ’ Εθνικής βρίσκονται πλέον τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος καθώς με τα νέα δεδομένα  η σέντρα θα γίνει στις 11 Οκτωβρίου, γεγονός που εν μέρει προβληματίζει τον Αλέξη Μαντζούνη, αφού στην προετοιμασία προστέθηκαν τρεις επιπλέον εβδομάδες. Ο 55χρονος τεχνικός επισημαίνει:

“Η αλλαγή της ημερομηνίας είναι ένα θέμα για τις ομάδες γιατί ξεκινήσαμε από τις 2 Αυγούστου κάνοντας ένα προγραμματισμό για επτά εβδομάδες με κάποιες διπλές και ξαφνικά οι 7 έγιναν δέκα. Καταλαβαίνει κανείς ότι αυτό για το μυαλό και το σώμα των ποδοσφαιριστών χρειάζεται ειδική διαχείρηση.

Εμείς είμαστε τυχεροί γιατί είχαμε τα δύο ματς Κυπέλλου σε τέσσερις μέρες, με Αβία και Κορώνη όπου δόξα τω Θεό πήγαν όλα καλά, είχαμε αυτό το ωραίο φιλικό με τον Πάμισο και θα κοιτάξουμε τις δύο εβδομάδες να τους δώσουμε ένα κίνητρο με άλλα δύο φιλικά δυνατά και να πάμε για την πρεμιέρα στο Αίγιο…”.

 

To Top