Αθλητισμός

Διαβολίτσι: Αφιερωμένα στον Στέλιο Ηλιόπουλο

Σε έναν άνθρωπο που τους βοήθησε τα μέγιστα στο διάστημα παραμονής του στην ομάδα και στην περίοδο της προετοιμασίας αφιέρωσαν οι παίκτες του Διαβολιτσίου τα γκολ και τη νίκη στο κυριακάτικο φιλικό με τον Πάμισο Μεσσήνης.

Ο λόγος για τον γυμναστή Στέλιο Ηλιόπουλο, ο οποίος επιστρέφει στην Κομοτηνή και στην Ακαδημαϊκή του καριέρα καθώς είναι υποψήφιος Διδάκτορας στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, έχοντας κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης και επίδοσης με ειδίκευση στον τομέα της εργοφυσιολογίας.

Ο 30χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής, δέθηκε με την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές στο διάστημα της δίμηνης παραμονής του στο Διαβολίτσι. Έτσι, τόσο ο Αλέξανδρος Τσεπελέ μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ έτρεξε να τον αγκαλιάσει ενώ και ο Έλβις Γκελκέρια μετά το γκολ έδειξε με το χέρι προς το μέρος του, αναγνωρίζοντας την σημαντική προσφορά του στην ομάδα.

Ο Στέλιος Ηλιόπουλος θα παρακολουθεί πλέον εκτός εκ του μακρόθεν τους “νερατζούρι” και σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται θα βρίσκεται στο Διαβολίτσι.

 

 

Διαβολίτσι: Αφιερωμένα στον Στέλιο Ηλιόπουλο
To Top