ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διασώστες του Ερυθρού Σταυρού δυο φορές την εβδομάδα στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας- Ετοιμάζεται και γραφείο

Δύο φορές την εβδομάδα, Τετάρτη και Σάββατο, θα βρίσκονται στον χώρο της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας οι διασώστες του Ερυθρού Σταυρού για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, αν τυχόν χρειαστεί. Παράλληλα θα δημιουργηθεί και γραφείο-ιατρείο, ώστε να μπει εκεί και ο απινιδωτής που προσέφερε δημότης, και ο οποίος τώρα βρίσκεται στο γραφείο της Διοίκησης.

Η ομάδα των διασωστών λοιπόν θα στελεχώνει στο εξής το γραφείο αυτό, έτοιμη να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες όπου παραστεί ανάγκη. Άλλωστε, ειδικά Τετάρτη και Σάββατο, η Αγορά κατακλύζεται από κόσμο που ψωνίζει τα ψώνια της εβδομάδας, εκατοντάδες είναι οι επισκέπτες,  οπότε είναι επιβεβλημένη η ύπαρξη εκπαιδευμένου προσωπικού τόσο στη χρήση του απινιδωτή όσο και σε πρώτες βοήθειες αν ενδεχομένως χρειαστεί.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

“Το Περιφερειακό Τμήμα Καλαμάτας ΕΕΣ, σε συνεργασία με τη Διοίκηση της Κεντρικής Αγοράς, ξεκίνησε  πρόγραμμα  υγειονομικής κάλυψης Πρώτων Βοηθειών  για  τις ημέρες λειτουργίας της  Λαϊκής Αγοράς.

Εθελοντές του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος θα στελεχώνουν κάθε Τετάρτη και Σάββατο από 09:00 έως 13:00 το Σταθμό Πρώτων Βοηθειών που λειτουργεί στο χώρο Βιολογικών προϊόντων της Κ.Α.Κ”

Διαβάστε και αυτό:

Φορητός αυτόματος απινιδωτής στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας μετά από δωρεά συμπολίτη μας

To Top