ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διάρρηξη στο ΜΕΘ!

Λίγο μετά το μεσημέρι οι άνθρωποι του διοικητικού Συμβουλίου του Μεσσηνιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου που επισκέφθηκαν τον χώρο  του γραφείου στις εγκαταστάσεις του ΜΕΘ μέσα στο Δημοτικό πάρκο του ΟΣΕ, διαπίστωσαν ότι είχε γίνει διάρρηξη από αγνώστους, αφού είχε αφαιρεθεί η σιδεριά από ένα από τα πλαϊνά παράθυρα του χώρου!
Μάλιστα χαρακτηριστικά ανέφεραν ότι “Έχουν γκρεμιστεί και τα τσιμέντα”!
Ο χώρος του γραφείου ήταν ακατάστατος, προφανώς οι διαρρήκτες έψαχναν, όπως εκτιμάται, για τις εισπράξεις της θεατρικής παράστασης…

Όπως δήλωσε στο MessiniaLIVE ο πρόεδρος του ΜΕΘ, Γιώργος Παντελόπουλος, ήταν δυσάρεστη έκπληξη για τους ίδιους, όταν διαπίστωσαν ότι στον χώρο του ΜΕΘ άγνωστοι είχαν εισβάλλει, και είχαν ψάξει και ανακατέψει τα πράγματα στο γραφείο του ΜΕΘ, αφού προηγουμένως είχαν ξεκολλήσει το σιδερένιο πλέγμα που καλύπτει το πλαϊνό παράθυρο.

Η διάρρηξη πιθανότατα έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπου το σκοτάδι στο πάρκο είναι πυκνό και η φύλαξη ανύπαρκτη. Οι άγνωστοι δράστες λοιπόν έδρασαν με την ησυχία τους.
image

Να σημειωθεί ότι στον χώρο φυλάσσονται και τα δανεικά κουστούμια από την Εθνική Λυρική Σκηνή!
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της Αστυνομίας για να διαπιστωθεί αν έχει κλαπεί κάτι και αναμένεται και η σήμανση γιατί υπάρχουν αρκετά σημάδια και αποτυπώματα από τους επίδοξους διαρρήκτες.
Όλα αυτά λίγες ώρες πριν την τελευταία παράσταση της Λωξάντρας…

Διάρρηξη στο ΜΕΘ!
To Top