Αθλητισμός

Διάψευση του Υφυπουργείου Αθλητισμού για την Γ’ Εθνική

Το Υφυπουργείο Αθλήτισμού διέψευσε τα λεγόμενα του Αθανάσιου Εξαδάκτυλου, ο οποίος ανέφερε πως η ΓΓΑ δεν έχει κάνει καμία συζήτηση για επανέναρξη των προπονήσεων στην Γ’ Εθνική.

Οι δηλώσεις του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Αθανάσιου Εξαδάκτυλου, περί μη συζήτησης εκ μέρους του Υφυπουργείου Αθλητισμού για επανέναρξη προπονήσεων στην Γ’ Εθνική προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Υφυπουργείου.

Όπως ξεκαθαρίζει, έχει αποστείλει με επίσημο έγγραφό του από τις 13 Ιανουαρίου (Α.Π. 14395), προς την «Επιτροπή Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες», αίτημα επανέναρξής των προπονήσεων και για τη Γ’ Εθνική (μεταξύ άλλων πρωταθλημάτων και λοιπών αθλητικών δραστηριοτήτων), με την απαραίτητη δέσμευση ότι θα τηρηθεί απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο με εβδομαδιαίο τεστ αντιγόνου Covid-19.

Μάλιστα, όπως τονίζει το Υφυπουργείο, το ίδιο αίτημα επαναλήφθηκε τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, έως και χτες, ενώ μάλιστα, στην συνεδρίαση της «Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες» στις 29/01/2021, κατόπιν συνεννόησης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, συμμετείχε και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, όπου επανέλαβε το αίτημα για επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας.

Πηγή:gazzetta.gr

Διάψευση του Υφυπουργείου Αθλητισμού για την Γ’ Εθνική
To Top