ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαμαρτυρία κατοίκων για ηχορύπανση στο Κολυμβητήριο Καλαμάτας τις ώρες κοινής ησυχίας

Τι αναφέρουν στην καταγγελία τους κάτοικοι της περιοχής

“Το κολυμβητήριο Καλαμάτας συνεχίζει να μην τηρεί το ωράριο κοινής ησυχίας και ηχορυπαίνει εντός κι εκτός του ωραρίου αυτού την πέριξ οικιστική περιοχή ενοχλώντας τους κατοίκους (ηλικιωμένους, παιδιά που διαβάζουν, εργαζόμενους που θέλουν να ξεκουραστούν και γενικότερα τους ανθρώπους που θέλουν την ησυχία στα σπίτια τους) μιας περιοχής αμιγούς κατοικίας της Καλαμάτας.

Στην καθημερινή ενόχληση (φωνές προπονητών, συσσώρευση εκατοντάδων γονέων στις κερκίδες μεσημεριάτικα με ότι αυτό συνεπάγεται) προστίθεται και η ακόμη σοβαρότερη ηχορύπανση των αγώνων τα Σαββατοκύριακα. Αυτό που συνέβη την Κυριακή 29 Μαϊου με τις κόρνες αερίου ξεπέρασε κάθε όριο υπομονής μας.

Με την παρούσα επιστολή, επιθυμούμε να θέσουμε προ των ευθυνών τους τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, την Αστυνομία, τους συλλόγους που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο χώρο καθώς και όποιον άλλον υπεύθυνο.

Εκ μέρους των κατοίκων

-Σωτήρης Θεοδωρόπουλος
-Γιώργος Μάραντος
-Παναγιώτης Νικολόπουλος
-Νίκη Πολυχρόνη

YΓ. Αφήνουμε κατά μέρος το κυκλοφοριακό χάος, το κλείσιμο εισόδων σπιτιών και τα διπλοπαρκαρίσματα (χρήζει κοινωνιολογικής ανάλυσης το πώς εκκολαπτόμενοι αθλητές αρνούνται να περπατήσουν λίγα μέτρα και τα αυτοκίνητα των γονιών τους πρέπει να βρίσκονται διπλοπαρκαρισμένα ακριβώς στην είσοδο του κολυμβητηρίου για να τους παραλάβουν)”.

Διαμαρτυρία κατοίκων για ηχορύπανση στο Κολυμβητήριο Καλαμάτας τις ώρες κοινής ησυχίας
To Top