ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαμαρτύρεται ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας για το παλιό σκάφος που σαπίζει στο Λιμάνι-Ζητούν την άμεση απομάκρυνσή του

Την άμεση απομάκρυνση ενός παλιού, εγκαταλελειμμένου σκάφους που σαπίζει στο Λιμάνι Κυπαρισσίας ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος της περιοχής με επιστολή διαμαρτυρίας σε Λιμεναρχείο Κυπαρισσίας και στον Δήμαρχο.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΘΕΜΑ: ΠΑΛΙΟ ΣΚΑΦΟΣ, ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Αξιότιμοι Κύριοι ,

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας, μετά από πολλαπλά παράπονα από μέλη του συλλόγου μας, κατοίκους της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τριφυλίας, αλλά και επισκέπτες της περιοχής μας, σχετικά με το εγκαταλειμμένο σκάφος το οποίο βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι Κυπαρισσίας και απεικονίζεται στο συνημμένο φωτογραφικό υλικό.

 

Το συγκεκριμένο σκουριασμένο σκάφος, εδώ και πολύ καιρό, αποτελεί εστία μόλυνσης, αλλά και κακή αισθητικά εικόνα για το λιμάνι της πόλης μας και εν γένει την Κυπαρισσία, πόσο μάλλον την συγκεκριμένη χρονικά περίοδο, όπου ξεκινά το καλοκαίρι, και υπάρχει υψηλή επισκεψιμότητα και ελλιμενισμός μεγάλου αριθμού τουριστικών σκαφών στην πόλη μας.

Στα πιο πάνω θα θέλαμε να προσθέσουμε ότι η συνεχόμενη παρουσία του σκάφους εκεί μειώνει και τις χρήσιμες για την εποχή θέσεις δεσίματος άλλων σκαφών.

Ζητάμε εκ μέρους σας την άμεση απομάκρυνση του.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας.

 Στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ενέργειες σας.

 

Με τιμή,

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας

 

 

Διαμαρτύρεται ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας για το παλιό σκάφος που σαπίζει στο Λιμάνι-Ζητούν την άμεση απομάκρυνσή του
To Top