ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαμαρτύρεται το Αστικό ΚΤΕΛ Καλαμάτας για τη διακοπή δρομολογίων λόγω του τρίαθλου

“Θέλουμε τους αγώνες αλλά…φτάσαμε στο απροχώρητο-Εμείς περισσεύουμε πάντα από το κάδρο των συσκέψεων κι ενημερωνόμαστε με ένα χαρτί-Υπάρχουμε κι εμείς και ο κόσμος περιμένει στη στάση να τον εξυπηρετήσουμε”

Tην δυσαρέσκεια του Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Καλαμάτας ΑΕ εξέφρασε απόψε, μιλώντας στο Messinialive ο Αντιπρόεδρος του οργανισμού Χρήστος Μουστρούχος λόγω της καθυστερημένης ενημέρωσης εκ μέρους του Δήμου Καλαμάτας για την αλλαγή των δρομολογίων που θα γίνουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο λόγω της διοργάνωσης του τρίαθλου στην παραλιακή ζώνη. Οι αλλαγές αυτές θεωρούν πως είναι αιφνίδιες και υπερβολικές, γίνονται σε ώρες και ημέρες αιχμής με αποτέλεσμα να ζημιώνεται η εταιρία οικονομικά αλλά και να πλήττεται η αξιοπιστία της ως εκτελούσα με συνέπεια ένα συγκεκριμένο μεταφορικό έργο, αδυνατεί να το κάνει, παρά την θέλησή της.

Ο κ.Μουστρούχος τόνισε πως “θέλουμε αυτές τις εκδηλώσεις και τον αθλητικό τουρισμό, όμως φτάσαμε στο απροχώρητο, αφού προερχόμαστε από δυο χρόνια πανδημίας και δεν γίνεται να θέλουμε αστικές συγκοινωνίες και να τις κλείνουμε κάθε φορά, χωρίς να συμμετέχουμε στις συσκέψεις και χωρίς να έχουμε έγκαιρη ενημέρωση. Σίγουρα θίγεται η λειτουργία της γραμμής 1 αλλά και οι ανταποκρίσεις τις γραμμής 2, για τουλάχιστον 3 ώρες κι ο κόσμος θα ταλαιπωρηθεί και θα περιμένουν στη στάση να περάσει το λεωφορείο και λεωφορείο δεν θα υπάρχει”.

To Top