Αθλητισμός

Διαγόρας: Η αποστολή για Καλαμάτα

Με προπόνηση στο γήπεδο Φυλής, στην Αττική, ολοκλήρωσε η Διαγόρας Ρόδου την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Καλαμάτα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 στο 2ο όμιλο.

Η ανακοίνωση:

«Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Φυλής, ο Διαγόρας ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί την προετοιμασία του, για την αυριανή του αναμέτρηση στην Καλαμάτα. Νωρίτερα, η ‘’κυανέρυθρη’’ αποστολή ταξίδεψε αεροπορικώς από τη Ρόδο στην πρωτεύουσα και μετά την προπόνηση, οδικώς στην πρωτεύουσα του Νομού Μεσσηνίας.

Στην αποστολή, συμμετέχουν οι παίκτες: Σκαφίδας Δημήτρης, Kαρατάσιος Άγγελος, Ζούνης Μάριος, Κουιρουκίδης Μιχαήλ, Λαμπίρης Κωνσταντίνος, Μπαστιάνος Ιωάννης, Μπίντσης Ιωάννης, Χότζα Σεφκιέτ, Παραστατίδης Γιάννης, Πασαλιμανιώτης Ευστράτιος, Πίσπας Σωτήριος -Παντελεήμων, Ρουγκάλας Κωνσταντίνος, Σάιμπερτ Νικόλαος, Σινγκ Γκουρζίντερ, Τάτσης Δημήτριος, Τοπάλ Χάρης, Τσιαντούλας Βασίλειος, Μουμίν Χουσεΐν, Nogueira Miranda Rafael και Μπούμπας Κωνσταντίνος.

Στη Ρόδο έμειναν οι Μπλάνκο και Γιώργου, που αισθάνονται ενοχλήσεις, όπως και ο Ρούσσος, που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Επίσης, εκτός έμεινε και ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, που χθες εγχειρίστηκε στο “METROPOLITAN”, λόγω προβλήματος στους χιαστούς. Η επέμβαση πέτυχε και η ‘’οικογένεια του Διαγόρα’’, διοικούντες, προπονητικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές, στελέχη και προσωπικό, του εύχεται πάντα υγεία και ταχεία ανάρρωση».

Διαγόρας: Η αποστολή για Καλαμάτα
To Top