ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε διαδήλωση στην Αθήνα και πάλι οι δικηγόροι Καλαμάτας: “Δεν είμαστε οι ντελιβεράδες του μεγάλου πλούτου, είμαστε η φωνή της μεσαίας τάξης”

Σε ακόμα μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στην Αθήνα συμμετείχαν σήμερα οι Δικηγόροι Καλαμάτας διαμαρτυρόμενοι ακόμα μια φορά κατά του νέου φορολογικού νομοσχεδίου. Να σημειωθεί ότι ήδη οι δικηγόροι όλης της χώρας έχουν προχωρήσει σε συγκέντρωση υπογραφών κατά του νέο φορολογικού νομοσχεδίου.

"Δεν είμαστε οι ντελιβεράδες του μεγάλου πλούτου, είμαστε η φωνή της μεσαίας τάξης" το σύνθημα στο πανό του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας

"Η δικηγορία δεν είναι επαιτεία-Εμείς βάζουμε φρένο στην αυθαιρεσία" γράφει το πανό των δικηγόρων 

Μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Μαργέλη βρέθηκαν σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν έξω από τη Βουλή για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που πλήττει βάναυσα τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους επιστήμονες, με την καθιέρωση του τεκμαιρόμενου εισοδήματος. Να σημειωθεί ότι οι δικηγόροι όλης της χώρας απέχουν μέχρι και τις 11 Δεκεμβρίου από τα καθήκοντά τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Με αιχμηρό σύνθημα "Δεν είμαστε οι ντελιβεράδες του μεγάλου πλούτου, είμαστε η φωνή της μεσαίας τάξης" οι δικηγόροι Καλαμάτας διαδήλωσαν στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Ταυτόχρονα στην Καλαμάτα εκπρόσωποι του δικηγορικού συλλόγου συμμετείχαν στη διαμαρτυρία που  είχε προγραμματίσει η ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας έξω από τα γραφεία της ΠΕ Μεσσηνίας, στην οδό Κρήτης.

Επιπλέον, έχει προγραμματιστεί και συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας την Tετάρτη 6 Δεκεμβρίου.

Σε διαδήλωση στην Αθήνα και πάλι οι δικηγόροι Καλαμάτας: “Δεν είμαστε οι ντελιβεράδες του μεγάλου πλούτου, είμαστε η φωνή της μεσαίας τάξης”

Δημοφιλέστερα

To Top