ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαδήλωση σπουδαστών έξω από τον ΟΑΕΔ στη μνήμη της Βασιλικής Λυμπεροπούλου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 15.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ: ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΡΑ!

Διαδήλωση-διαμαρτυρία οργανώνουν σήμερα οι μαθητές του ΟΑΕΔ στο Ασπρόχωμα, για να ακουστούν, όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν, προκειμένου οι αρμόδιοι να κινητοποιηθούν και επιτέλους να μπορούν να διέρχονται με ασφάλεια τον επικίνδυνο δρόμο για τη Σχολή τους. Η διαδήλωση αποτελεί ταυτόχρονα έναν φόρο τιμής στη μνήμη της άτυχης Βασιλικής Λυμπεροπούλου, που χάθηκε τόσο άδικα, διασχίζοντας τον συγκεκριμένο δρόμο για τη Σχολή της.

Τα παιδιά και οι καθηγητές αλλά και οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ είναι συγκλονισμένοι από τον άδικο χαμό της Βασιλικής και με τον τρόπο αυτόν ευελπιστούν να αφυπνίσουν τους αρμόδιους για την οδική ασφάλεια στο συγκεκριμένο σημείο, προκειμένου να λάβουν τώρα τα μέτρα που απαιτούνται, ώστε να μην θρηνήσουμε ξανά αθώα θύματα. Ταυτόχρονα, απευθύνουν κάλεσμα σε όποιον θέλει να συμμετάσχει και να συμβάλλει στην προσπάθειά τους να δυναμώσει και να ακουστεί η φωνή τους για τα αυτονόητα- για να μπορούν να πηγαίνουν καθημερινά στη Σχολή τους με ασφάλεια χωρίς να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα, και χωρίς άλλος μαθητής, μαθήτρια, εργαζόμενος ή περαστικός να χάσει τη ζωή του.

Στην ανακοίνωσή τους οι μαθητές του ΟΑΕΔ αναφέρουν:

“Σήμερα Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, ώρα 15:30 το μεσημέρι,εμείς οι μαθητές του ΟΑΕΔ με την παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας και διάφορων ΜΜΕ θα διαδηλώσουμε έξω από τον ΟΑΕΔ. Η κυκλοφορία θα σταματήσει και από τις δύο λωρίδες για να πραγματοποιηθεί η διαδήλωση η οποία δεν θα κρατήσει περισσότερο από μισή ώρα. Η διαδήλωση γίνεται ξεκάθαρα για να τιμήσουμε την Βασιλική Λυμπεροπούλου! Το κάνουμε συμβολικά για να ακουστούμε έστω και λίγο. Ξέρουμε ότι, ο, τι μέτρα ασφάλειας κι αν ζητήσουμε, δεν θα ακουστούμε! Αλλά τουλάχιστον να τιμήσουμε έστω κι έτσι την Βίκυ, ακουστούμε, δεν ακουστούμε! Οποιος/α θέλει να έρθει με καλές και ήσυχες προθέσεις είναι ευπρόσδεκτος! Δεν θέλουμε να προκαλέσουμε φασαρίες! Ευχαριστούμε προκαταβολικά και λυπούμαστε για ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας στους οδηγούς!

Μ.Π.

Διαδήλωση σπουδαστών έξω από τον ΟΑΕΔ στη μνήμη της Βασιλικής Λυμπεροπούλου
To Top