ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος αγάπης για τη “Φλόγα”

Κυριακή 24 Μαΐου 2020, 12.00-20.00 – Κρατάμε τη Φλόγα του εθελοντισμού αναμμένη

Η Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, διοργανώνει την Κυριακή 24 Μαΐου 2020, και ώρα 12:00 – 20:00 διαδικτυακό τηλεμαραθώνιο προβολής και οικονομικής υποστήριξης του έργου του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια η “Φλόγα”.

Η προβολή του διαδικτυακού τηλεμαραθωνίου θα πραγματοποιηθεί από το κανάλι youtube της Νέας Δημοκρατίας και από τη σελίδα Facebook της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας.

Από τις 12.00 έως τις 16.00 η προβολή θα γίνεται από στούντιο στη Θεσσαλονίκη, ενώ από τις 16.00 μέχρι τις 20.00 η σκυτάλη θα περάσει στην Αθήνα. Ο συντονισμός θα γίνεται από γνωστούς δημοσιογράφους.

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα διαθέτει γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Σκοπός της «Φλόγας» είναι η συμπαράσταση στις οικογένειες και η καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Ενημερωθείτε από τους φίλους και τα παιδιά της Φλόγας

Στον τηλεμαραθώνιο θα συμμετάσχουν πολλοί φίλοι και υποστηρικτές της Φλόγας, καθώς και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό και επιστημονικό χώρο, οι οποίοι θα μιλήσουν για τη Φλόγα και το έργο της.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα ίδια τα παιδιά της Φλόγας που θα μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία τους.

Ενισχύστε το έργο και κρατήστε τη Φλόγα αναμμένη με:

  • Ένα τηλεφώνημα στο 19813.
  • Κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς
  • Αγορές από το Eshop

* YouTube Event:
https://youtu.be/xC608fPGvX0
* Facebook live:
Https://www.facebook.com/organwtiko/live

Διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος αγάπης για τη “Φλόγα”
To Top