ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διαδικτυακή εκδήλωση για την κυκλική οικονομία και την βιώσιμη ανάπτυξη στη Μεσσηνία

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/12 ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Tην Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 18.00 διοργανώνεται online εκδήλωση του Παραρτήματος Καλαμάτας του Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας Ελλάδος, με θέμα: “ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ”

Στην εκδήλωση, θα παρουσιαστούν εμπειρίες, καλές πρακτικές και τρόποι εφαρμογής των καινοτομιών για την προστασία τού περιβάλλοντος μέσω της κυκλικής οικονομίας.

Στη δράση συμμετέχουν η Μυρτώ Φοίφα Εκπαιδευτικός Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Δημιουργός RE:THINK PROJECT, Προέδρος της RE:THINK Κοιν.Σ.Επ, ο Νάσος Μάκιος Περιβαλλοντικός Δ/ντης της “Κλήμης” και ο Ανδρέας Τσουκαλάς ιδιοκτήτης της μονάδας “Ανακύκλωση ΑΔΡΑΝΩΝ ΑΕΚΚ” – θεματικός αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Περ. Πελοποννήσου.
Η δράση διοργανώνεται από με την υποστήριξη της “Φάος” ΚοινΣΕπ.

Συντονίζει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ηλίας Μαραβάς.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00, με ελεύθερη δήλωση συμμετοχής εδώ https://www.facebook.com/events/412481353266689

Το Κalamata Session, συμπεριλαμβάνεται στα YEC Talks, τα οποία είναι μια σειρά από σύντομες ανοιχτές ομιλίες σχετικές με την Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα, οι οποίες έχουν ως στόχο να εμπνεύσουν, να κινητοποιήσουν και να δικτυώσουν. Λόγω της πανδημίας η δράση πραγματοποιείται 100% Οnline, ως Virtual YECTalks από πόλεις σε όλη την Ελλάδα!

Τα YECTalks είναι μια διαδραστική εμπειρία ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και δικτύωσης της τοπικής κοινωνίας. Στόχος της δράσης είναι η επανεκκίνηση του επιχειρηματικού οικοσυστήματος της Μεσσηνίας και κατ΄ επέκταση της Ελλάδας. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται σε χαλαρό κλίμα και φέρνουν σε επαφή τον κόσμο με επαγγελματίες της Τεχνολογίας, της Οικονομίας, του Τουρισμού, του Design, της Νομικής και γενικά ανθρώπους που έχουν ανησυχίες και ιδέες, που δημιουργούν και ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και το επιχειρείν.

Οι ομιλητές αποτελούνται από επαγγελματίες, επιχειρηματίες, καθηγητές, δημόσια πρόσωπα, φοιτητές και ερευνητές που έχουν εμπειρία, πάθος για το αντικείμενο τους και είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τις γνώσεις τους μαζί μας.

To Top