ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΥΑΚ: Μεταμεσονύχτια επιδιόρθωση βλάβης στον αγωγό έξω από το REX

ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 4 ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Καλαμάτας αποκατέστησε τελικά τη σοβαρή βλάβη στο δίκτυο υδροδότησης της Καλαμάτας, μέσα στη νύχτα, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα για τους πολίτες και επισκέπτες.

Όπως εντόπισε και ανέδειξε το MessiniaLIVE.gr χθες το απόγευμα παρουσιάστηκε βλάβη στον αγωγό και μεγάλη διαρροή νερού έξω ακριβώς από το ξενοδοχείο REX.
Επρόκειτο για έναν παλιό αγωγό ύδρευσης, όπως μας πληροφορεί ο Δήμος Καλαμάτας, και επιλήφθηκε συνεργείο της ΔΕΥΑΚ για να διευθετήσει τον χώρο και να ελέγξει τη διαρροή.

Ωστόσο η παρέμβαση έγινε μεταμεσονύχτιες ώρες, και συγκεκριμένα στις 02.00 τα ξημερώματα και η επιδιόρθωση της βλάβης κράτησε έως λίγο μετά τις 04.00 το πρωί της Πέμπτης.

Η παροχή νερού αναγκαστικά διεκόπη σε όλη την πόλη, όμως λόγω της ώρας κατά την οποία έγινε η παρέμβαση, δεν υπήρξαν δυσάρεστες συνέπειες αναφορικά με την υδροδότηση.

Δείτε το βίντεο από τη σοβαρή βλάβη και τη μεγάλη διαρροή νερού στον αγωγό έξω απο το REX, όπως το κατέγραψε η κάμερα του MessiniaLIVE.

ΔΕΥΑΚ: Μεταμεσονύχτια επιδιόρθωση βλάβης στον αγωγό έξω από το REX
To Top