ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΥΑΚ: Αίτηση να καταθέσουν οι επαγγελματίες της Ιατροπούλου για μηδενικούς λογαριασμούς νερού

Να υποβάλλουν αίτηση οι επαγγελματίες της Ιατροπούλου αλλά και τμήματος της Χρ.Παγώνη όπου γίνονται οι εργασίες ανάπλασης για τον πεζόδρομο, προκειμένου να απαλλαγούν 100% από τους λογαριασμούς νερού έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες πεζοδρόμησης, τους καλεί η ΔΕΥΑΚ. Πρόκειται ουσιαστικά για μια πράξη αναγνώρισης εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής Καλαμάτας της ταλαιπωρίας που έχουν υποστεί οι επαγγελματίες όλο αυτό το χρονικό διάστημα, από τον Ιανουάριο οπότε και ξεκίνησε το έργο. Το έργο θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 90 μέρες, αντ’αυτού έχει καθυστερήσει τόσους μήνες, με καταληκτική παράταση τέλος Ιουλίου. Να υπενθυμίσουμε ότι με απόφαση του Δημάρχου οι επαγγελματίες απαλλάσσονται αναδρομικά και από τα Δημοτικά τέλη για το επίμαχο διάστημα.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

“Η Δ.Ε.Υ.Α. Καλαμάτας σας ενημερώνει ότι εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο η μη έκδοση λογαριασμών για τους επαγγελματίες του τμήματος της Ιατροπούλου που γίνεται πεζοδρόμηση της.

Οι επαγγελματίες της οδού Ιατροπούλου μεταξύ των οδών Σιδηροδρομικού Σταθμού και Νέδοντος και εκατέρωθεν της οδού Χ. Παγώνη που εμπλέκεται με το έργο, για διάστημα μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών πεζοδρόμησης αυτής της περιοχής θα έχουν μείωση στους λογαριασμούς του νερού 100%.

Για την έκδοση των μηδενικών λογαριασμών θα απαιτηθεί οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν σχετική αίτηση διότι η ΔΕΥΑΚ δεν διαθέτει την πληροφορία για τα επαγγελματικά ρολόγια ύδρευσης της περιοχής”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

M.Π.

Διαβάστε και αυτό:

Απαλλάσσονται από τα δημοτικά τέλη οι επαγγελματίες της Ιατροπούλου λόγω των έργων ανάπλασης

ΔΕΥΑΚ: Αίτηση να καταθέσουν οι επαγγελματίες της Ιατροπούλου για μηδενικούς λογαριασμούς νερού
To Top