ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν θα παρευρεθεί στην εκδήλωση της ΔΕΕΠ με Σαμαρά και Θεοδωρικάκο ο Λαμπρόπουλος

“Δεν μπορώ να ανταποκριθώ λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης”, υποστηρίζει στην επιστολή που έστειλε προς τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Μεσσηνίας,  ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Γιάννης Λαμπρόπουλος, αναφερόμενος στον λόγο που θα απουσιάζει από την αυριανή εκδήλωση-γεύμα στο Belvedere παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου. Αναλυτικά η επιστολή προς τον Γιάννη Δούζη:

Κύριο Πρόεδρο ΔΕΕΠ Μεσσηνίας,

 Κύριε Πρόεδρε

 Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση, να παραστώ στην εκδήλωση που διοργανώνετε, στην οποία όμως δεν μπορώ να ανταποκριθώ λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης.

 Εύχομαι καλή επιτυχία, καλή δύναμη και υγεία για όλους.

 Από την Μεταπολίτευση και μετά, ποτέ και καμιά Ελληνική Κυβέρνηση, δεν είχε να αντιμετωπίσει τόσα και τέτοιας έκτασης προβλήματα, όσα η σημερινή.

 Με επιτυχία αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε το Μεταναστευτικό, την Πανδημία, την Οικονομική Κρίση, τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας, τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις συνέπειές του για τους πολίτες, με την εισαγόμενη ακρίβεια.

 Στηρίξαμε και στηρίζουμε τους πολίτες, τις επιχειρήσεις, τα ευάλωτα νοικοκυριά.

 Θα δώσουμε και θα κερδίσουμε την μάχη των εκλογών, όποτε κι΄αν γίνουν, γιατί σήμερα η χώρα μας, χρειάζεται Κυβέρνηση ισχυρή, πολιτική σταθερότητα και εμπιστοσύνη.

 Χρειάζεται Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη”.

 

 

Δεν θα παρευρεθεί στην εκδήλωση της ΔΕΕΠ με Σαμαρά και Θεοδωρικάκο ο Λαμπρόπουλος
To Top