Εικαστικά

Δεν θα γίνει φέτος Ανοιχτό Εργαστήρι Γλυπτικής στο πάρκο “Πανελληνίου”

Σαββατόβραδο μετά τις 22.00 το βράδυ το Messinialive βρέθηκε στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας και στο Καλλιτεχνικό Στέκι της πόλης, στην οδό Μπενάκη 5.
Παρά τη ζεστή καλοκαιρινή βραδιά οι καλλιτέχνες του βρίσκονταν στα εργαστήριά του, πιστοί στο “καθήκον” τους και με πολλή αγάπη και μεράκι, ετοίμαζαν τις δημιουργίες τους.

Στο τμήμα ζωγραφικής και ελεύθερου σχεδίου οι δημιουργοί ολοκλήρωναν τα έργα τους, ενώ στη διπλανή αίθουσα στο τμήμα γλυπτικής συνεχιζόταν πυρετωδώς οι εργασίες από τις καλλιτέχνιδες που δούλευαν τα έργα τους.

“ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ” ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21.00


Μάλιστα χθες Σάββατο πετύχαμε την υπαίθρια προβολή 3 ταινιών μικρού μήκος του Buster Keaton, ακριβώς έξω απο το Καλλιτεχνικό Στέκι στον πεζόδρομο της Μπενάκη.

Ενώ για απόψε, Κυριακή 3 Ιουνίου, έχει προγραμματιστεί στις 21.00 η προβολή του ντοκιμαντέρ “Το αλάτι της γης”– The salt of earth, σε σκηνοθεσία Wim Wenders, Juliano Ribeiro Salgado .

Όπως δήλωσε στο MessiniaLIVE ο υπεύθυνος στο “Καλλιτεχνικό Στέκι” Γιάννης Γκούζος φέτος δεν θα γίνει Ανοιχτό Εργαστήρι Γλυπτικής στο πάρκο του “Πανελληνίου” καθώς, όπως μας είπε, ολοκληρώθηκε ο κύκλος αυτός και υπάρχουν άλλα σχέδια.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ

Να σημειωθεί ότι ήδη απο 1η Ιουνίου λειτουργεί ομαδική έκθεση εικαστικών στο Καλλιτεχνικό Στέκι και παράλληλες εκδηλώσεις, καθώς οι δάσκαλοι των εργαστηρίων του πολιτιστικού συλλόγου «Καλλιτεχνικό Στέκι» εκθέτουν έργα τους.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 6 Ιουνίου και είναι επισκέψιμη καθημερινά από τις 7 το απόγευμα έως και τις 11 το βράδυ.

To Top