Τουρισμός

Καραλής: “Δεν αρκεί να έχεις το προϊόν, χρειάζεται να το διαφημίσεις”

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας, Δημήτρης Καραλής μίλησε στο MessiniaLive, για τους στόχους της φετινής τουριστικής σεζόν, την ανάδειξη της Μεσσηνίας στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς και τις προσπάθειες που καταβάλλουν σε καθημερινή βάση οι επιχειρηματίες του κλάδου -μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό και φορολογικό περιβάλλον να ανταπεξέλθουν.
“Δεν αρκεί να έχεις το προϊόν, πρέπει να το προβάλλεις, να το διαφημίσεις”, τονίζει ο κ.Καραλής. Κλιματολογικές συνθήκες και φθηνός προορισμός είναι στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά μας, ως περιοχή.Είναι εφικτή η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, “όταν στην Καλαμάτα έχουμε 28 βαθμούς Κελσίου στην Στοκχόλμη έχουν -2”.
“Κάποιοι επειδή θεωρούν ότι είμαστε η αγελάδα που βγάζει λίγο ακόμα γάλα, προσπαθούν να την αποστεώσουν”,επισήμανε, ερωτηθείς για τα εκατοντάδες αδήλωτα τουριστικά καταλύματα που αποτελούν παθογένεια του κλάδου.Και συνέχισε, “δεν είμαστε η πηγή του πλούτου.Καθημερινά προσπαθούμε με πολύ κόπο και αγωνία να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις μας”

To Top