ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δέδες: “Χωρίς χρήματα, μελέτες κι εγκρίσεις δεν γίνονται έργα, αλλα μικροπολιτική”

ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ – ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

Περιοδεία στον Δήμο Καλαμάτας πραγματοποιεί σήμερα από το πρωί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες. Στις 10:30 επισκέφθηκε το ΤΕΙ κι αργότερα το Πανεπιστήμιο, ενώ το απόγευμα έχει προγραμματίσει επισκέψεις στον Άρι, τα Αρφαρά, την Θούρια και την Μικρομάνη.

Συναντήσαμε τον Γιώργο Δέδε στα γραφεία του συνδυασμού “Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο”, στην οδό Ιατροπούλου και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το νομοσχέδιο για την εκπαίδευση, που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, την ένταξη του δρόμου Καλαμάτα-Ριζόμυλος, τη διαχείριση των απορριμμάτων και τα τελευταία γεγονότα στο περιφερειακό συμβούλιο.

Tα εκπαιδευτικά ιδρύματα θα πρέπει να ενδυναμωθούν τόνισε ο κ.Δέδες, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν σοβαρά ζητήματα υποδομών, αλλά χρειάζονται και επιστημονική αναβάθμιση.

Για άλλη μια φορά ο κ.Δέδες ήταν επικριτικός προς την περιφερειακή αρχή και τόνισε ότι αν κερδίσει στις εκλογές θα επαναδιαπραγματευθεί την σύμβαση για την διαχείριση των απορριμμάτων.
“Βρισκόμαστε μπροστά σε τετελεσμένα για το έργο αυτό. Υπήρξε αργοπορία στην Περιφέρειά μας και πλέον είναι εθνικό ζήτημα”, είπε χαρακτηριστικά.

To Top