ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος την Τετάρτη σε οδούς της Καλαμάτας και χωριά του Δήμου Πύλου Νέστορος

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Eιδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται:

1. στην Καλαμάτα από ύψος ΦΑΡΩΝ & ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ και ΠΛΑΤΩΝΟΣ & ΚΟΡΑΗ, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις 23.10.2019 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και από ώρα 08:00 έως 11:00.

2. στην Καλαμάτα, στις οδούς ΠΙΝΔΑΡΟΥ – ΚΑΝΑΡΗ (από Ευριπίδου έως Ομήρου) και ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ (από Ευριπίδου έως ΠΙΝΔΑΡΟΥ), ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις 23.10.2019 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και από ώρα 12:00 έως 15:00.

3. στις Τ.Κ. ΚΑΜΑΡΙΑ – ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ – ΦΟΙΝΙΚΗ & ΧΩΜΑΤΑΔΑ, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις 23.10.2019 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και από ώρα 08:30 έως 10:00.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.
Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ.
Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος την Τετάρτη σε οδούς της Καλαμάτας και χωριά του Δήμου Πύλου Νέστορος
To Top