ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος την Πέμπτη σε χωριά του Δήμου Πύλου-Νέστορος

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Eιδοποιούνται οι κάτοικοι :
1. των Δ.Δ. και Τ.Κ. ΠΥΛΟΥ, ΜΕΘΩΝΗΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΠΗΔΑΣΟΥ, ΚΥΝΗΓΟΥ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΦΟΙΝΙΚΗΣ, ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ, ΚΑΜΑΡΙΑ, ΧΩΜΑΤΑΔΑΣ, ΛΑΧΑΝΑΔΑΣ, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις 5.9.2019 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και από ώρα 08:30 έως 12:30.

2. των Τ.Κ. ΦΟΙΝΙΚΗΣ, ΧΩΜΑΤΑΔΑΣ, ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΛΑΜΠΕΣ ΜΕΘΩΝΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΜΑΡΙΑ, ΛΑΧΑΝΑΔΑΣ, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις 5.9.2019 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και από ώρα 08:30 έως 15:30.

3. των Δ.Δ. και Τ.Κ. ΜΕΘΩΝΗΣ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΦΟΙΝΙΚΗΣ, ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ, ΚΑΜΑΡΙΑ, ΧΩΜΑΤΑΔΑΣ, ΛΑΧΑΝΑΔΑΣ, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις 5.9.2019 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και από ώρα 14:00 έως 15:30.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ.
Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος την Πέμπτη σε χωριά του Δήμου Πύλου-Νέστορος
To Top