ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος την Πέμπτη σε αυτές τις οδούς της Καλαμάτας

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Eιδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στην Καλαμάτα:

1. στις οδούς Βύρωνος από ύψος Ομήρου έως Σοφοκλέους – Ομήρου από Μαιζώνος έως Ακρίτα & στην οδό Ακρίτα από Ευριπίδου έως Σοφοκλέους, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις 7.11.2019 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και από ώρα 08:00 έως 10:30.

2. στις οδούς Ακρίτα από Ευριπίδου έως Ηροδότου & Πραξιτέλους έως Μαιζώνος, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις 7.11.2019 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και από ώρα 11:30 έως 13:30.
3. στις οδούς Κρήτης & Ακρίτα (7ο Δημοτικό Σχολείο – Μπουλουλής – 10ο Δημοτικό Σχολείο) – Κρήτης από Ακρίτα έως Μαιζώνος & Ηροδότου από Ακρίτα έως Φαρών, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις 7.11.2019 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και από ώρα 14:00 έως 15:00.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.
Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ.
Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος την Πέμπτη σε αυτές τις οδούς της Καλαμάτας
To Top