ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος την Παρασκευή σε χωριά του Δήμου Πύλου-Νέστορος

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Eιδοποιούνται οι κάτοικοι :

1. Στον οικισμό Κροντηρές Νεοχωρίου Ιθώμης και περιμετρικά αυτού– Στάβλος Γαλανόπουλου και περιμετρικά αυτού – Αρδευτικά Ανθούσας – Χοιροστάσιο Μπουρίκα και περιμετρικά αυτού, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις 4.10.2019 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 08:00 έως 16:00.

2. Στο Κέντρο Υγείας Πύλου – Δημοτικά Σχολεία και εκατέρωθεν αυτών, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις 4.10.2019 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 08:30 έως 13:30.

3. Ο.Τ.Ε. ΠΥΛΟΥ και εκατέρωθεν αυτού, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις 4.10.2019 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 13:00 έως 14:00.

4. Τ.Κ. Μεθώνης από ΝΤΑΠΙΑ έως ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΜΕΘΩΝΗΣ, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις 4.10.2019 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 14:00 έως 15:30.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.
Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ.
Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος την Παρασκευή σε χωριά του Δήμου Πύλου-Νέστορος
To Top