ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος και την Τρίτη στην Καλαμάτα- Δείτε σε ποιες οδούς

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΕΔΔΗΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Eιδοποιούνται οι κάτοικοι της Καλαμάτας που βρίσκονται:

1. στην οδό ΦΑΡΩΝ (ΚΑΤΕRΙΝΑS MARKET) από Βασ. Σοφίας έως Σωκράτους, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις 22.10.2019 ημέρα ΤΡΙΤΗ και από ώρα 08:00 έως 11:00.

2. στις οδούς ΚΑΝΑΡΗ από Βασ. Κωνσταντίνου έως και Πλάτωνος, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις 22.10.2019 ημέρα ΤΡΙΤΗ και από ώρα 11:30 έως 13:30.

3. στο ΝΟΚ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ – ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ από Ακρίτα έως Υψηλάντου, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις 22.10.2019 ημέρα ΤΡΙΤΗ και από ώρα 14:00 έως 15:00.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος και την Τρίτη στην Καλαμάτα- Δείτε σε ποιες οδούς
To Top