ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε Δασαρχείο και ΟΑΕΔ Καλαμάτας Χαρίτσης, Κοζομπόλη και Πατσαρίνος

Περιοδεία στο Δασαρχείο Καλαμάτας καθώς και στα γραφεία και τη σχολή του ΟΑΕΔ πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και π. υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης μαζί με τους συνυποψήφιους του, Γιώτα Κοζομπόλη-Αμανατίδη και Νίκο Πατσαρίνο.

Στο Δασαρχείο, έγινε εκτενής συζήτηση για τη σημαντική μεταρρύθμιση που αφορά τους δασικούς χάρτες με τον π. υπουργό Εσωτερικών να επισημαίνει ότι πρόκειται για μια μεταρρύθμιση-τομή που επιλύει παθογένειες δεκαετιών και επιταχύνει τις αναπτυξιακές επενδύσεις στη χώρα μας. Παράλληλα, έγινε
λόγος για τα προβλήματα και τις διαχειριστικές δυσκολίες που υπήρχαν για χρόνια κάτω από το χαλί και αποκαλύφθηκαν κατά την εφαρμογή του νόμου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στη σχολή και τα γραφεία του ΟΑΕΔ, ο Αλέξης Χαρίτσης σημείωσε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο τη μείωση της ανεργίας, κατάφερε μέσα σε δύσκολες συνθήκες να τη μειώσει κατά 10 μονάδες, δημιουργώντας τα τελευταία 3 χρόνια 380.000 νέες θέσεις εργασίας. Οι εργαζόμενοι εξέθεσαν στους υποψηφίους βουλευτές τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, οι οποίες εντοπίζονται κυρίως σε θέματα υποδομών, ενώ έγινε μνεία στη σημαντική δουλειά που επιτελούνται από τις υπηρεσίες.

Σε Δασαρχείο και ΟΑΕΔ Καλαμάτας Χαρίτσης, Κοζομπόλη και Πατσαρίνος
To Top