Χορός

Dance Challenge: Κοπή πίτας με τους πρωταθλητές Ελλάδας στις 6/1

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ Dance Party ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6/1 ΣΤΙΣ 22:30 ΣΤΗΝ ΑΙΓΛΗ

Στα πλαίσια των Δράσεων της ιδιωτικής πρωτοβουλίας Dance Challenge διαφόρων χορευτικών διοργανώσεων στη πόλη της Καλαμάτας με σκοπό την προώθηση και εξέλιξη του Χορού, με την υποστήριξη του Τμήματος Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID Καλαμάτας, υποδεχόμαστε το ΝΕΟ ΕΤΟΣ και κόβουμε την ΠΙΤΑ μας νωρίς, γιορτινά και χορευτικά σε ένα μοναδικό Dance Party το Σάββατο 6/1/2018 στις 22:30 στην ΑΙΓΛΗ (παραλία)
Προσκεκλημένος μας από Αθήνα για να υποδεχτούμε τη Νέα Χρονιά, ο γνώριμος από παλιά Professional Latin Χορευτής, Προπονητής και Κριτής Χορού ZHIVO YANKOV, που θα μας χαρίσει με την υπέροχη ντάμα του EFFIE CHORMOVA δύο ανεπανάληπτα επαγγελματικά χορευτικά σόους, Paso doble και cha-cha!!!

Ο Ζhivo Υankov και η Έφη Χορμόβα μετά από μόλις ένα χρόνο συνεργασίας είναι πρωταθλητές Ελλάδος για το 2016 στην κατηγορία Professional Latin, ενώ παράλληλα έχουν διακριθεί σε σημαντικούς αγώνες στο εξωτερικό κατακτώντας την 26η θέση στο Universal Championship και την 29η στο Europa Imperial Championship, της Αγγλιας για το 2017.
Δε θα λείπουν βέβαια, σε αυτό το πάρτι και άλλοι προσκεκλημένοι χορευτές από Αθήνα που θα χορεύουν μαζί μας όλη την βραδιά.
Η Yiota Nezi θα μας ταξιδέψει σε ένα διαφορετικό ποικίλο μουσικό πρόγραμμα για όλους, σε ρυθμούς Salsa, Bachata, Disco, Rumba, Cha-cha, Mambo, Rock n Roll, Tango κ.α.

Θα υπάρχουν επίσης φλουριά- δώρα έκπληξη από την Υπεύθυνη Διοργάνωσης ΝΙΝΑ ΔΡΑΚΟΥ!

Είσοδος 7€ με ποτό και professional shows!

Με την συνεργασία και την υποστήριξη των σχολών χορού της Καλαμάτας την επόμενη μέρα Κυριακή 7/1/2018 ώρα 15:00-17:00 όλοι οι δάσκαλοι και χορευτές χορεύουμε 2 ώρες Latin ομαδικό μάθημα (rumba, cha-cha , samba) με τον Zhivo και την Έφη στη σχολή χορού Mi Alegria Dance Club (πάροδος Φαρών 140). Όσοι επιθυμούν και ιδιαίτερα μαθήματα χορού με τους πρωταθλητές Ελλάδος:
Πληροφορίες inbox Nina Drakou, τηλ: 6932426008.

Dance Challenge: Κοπή πίτας με τους πρωταθλητές Ελλάδας στις 6/1
To Top