Αθλητισμός

Ο Δαναός στο Olympico Padel & Τennis Club Kalamata

Μια διαφορετική αθλητική εμπειρία έζησαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δαναού καθώς την Κυριακή γνώρισαν από κοντά το άθλημα του πάντελ, το οποίο έχει μπεί τελευταία στην αθλητική καθημερινότητα. Οι αθλητές της Ακαδημίες με τους προπονητές τους Ηλία Μαστορέα, Πέτρο Δημόπουλο βρέθηκαν στις νεότευκτες εγκαταστάσεις του Olympico Padel & Τennis Club Kalamata επί της Αρτέμιδος 199Α και έκαναν μια διαφορετική προπόνηση παίζοντας πάντελ.

Η ανακοίνωση του club αναφέρει σχετικά:

Κυριακή στα γήπεδα με ποδοσφαιρική παρέα! Είχαμε την χαρά χθες να υποδειχτούμε στις εγκαταστάσεις του Olympico Padel & Τennis Club Kalamata, την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Δαναού.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους Ηλία Μαστορέα, Πέτρο Δημόπουλο, έκαναν την πρώτη τους επαφή με το πάντελ και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουν όλα τα στοιχεία για το άθλημα που είναι το πιο αναπτυσσόμενο και γνωρίζει μεγάλη απήχηση σε όλο τον κόσμο.

Στην συνέχεια μπήκαν στα γήπεδα και με την βοήθεια των προπονητών μας έπαιξαν για αρκετή ώρα δείχνοντας να το διασκεδάζουν. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι και οι παρευρισκόμενοι γονείς οι οποίοι παρακινήθηκαν και δοκίμασαν με την σειρά τους την χαρά της άθλησης αλλά και της διασκέδασης που προσφέρει το πάντελ!

image00002

image00003

image00004

image00005

image00006

image00007

image00008

image00009

Ο Δαναός στο Olympico Padel & Τennis Club Kalamata

Δημοφιλέστερα

To Top