ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Δακοκτονία: Σε αυτές τις περιοχές της Μεσσηνίας θα γίνουν την Τρίτη ψεκασμοί

Η ΔΑΟΚ ΠΕ Μεσσηνίας ανακοινώνει ότι:

Την Τρίτη 25/10/2022 θα πραγματοποιηθεί ψεκασμός Δακοκτονίας στις παρακάτω τοπικές κοινότητες:

Μικρής Μαντίνειας, Εξωχωρίου, Κυνηγού, Ανθούσας, Αγίου Φλώρου, Αβραμιού, Βουναρίων, Κόμπων, Νέας Κορώνης, Φαλάνθης, Χράνων, Λυκοτράφου, Μάδαινας, Βασσιλιτσίου, Βελίκας, Καρποφόρας, Χατζή, Πετριτσίου, Λείκων, Αβίας, Χαρακοποιού, Στρεφίου, Κουκουνάρας, , στην Καλαμάτα στις περιοχές: Αγίων Πάντων, οδός Περιβολακίων, Μενινά, οδός Σπάρτης, Καλλιθέα Καλύβια , Αγ, Ανάργυροι και Πέταλο και στη Μεσσήνη στις περιοχές Αγ. Παντελεήμονας, Παλαιά Σφαγεία, Μπούκα, Αηδόνα και ΑΓ. Νικήτας.

Παρακαλούνται οι παραγωγοί να παρακολουθούν τους ψεκασμούς στους ελαιώνες τους και όσοι έχουν κτήματα περιφραγμένα να τα ανοίξουν.
Υπενθυμίζουμε στους βιοκαλλιεργητές, να επισημάνουν τα κτήματά τους περιμετρικά ώστε να είναι διακριτά κατά τον ψεκασμό.
Το μεσοδιάστημα ανάμεσα στον τελευταίο ψεκασμό και την συγκομιδή πρέπει να είναι τουλάχιστον επτά ημέρες. Οι παραγωγοί που θα συλλέξουν άμεσα ή δεν επιθυμούν να ψεκασθούν τα ελαιόδεντρά τους, θα πρέπει να σημάνουν εμφανώς τα κτήματά τους ή να ενημερώσουν τα κατά τόπους συνεργεία ψεκασμού.

Δακοκτονία: Σε αυτές τις περιοχές της Μεσσηνίας θα γίνουν την Τρίτη ψεκασμοί
To Top