Επιχειρείν

COSMOS Καλαμάτας, We R, Έπαθλον και Gift & Design έκοψαν την πίτα και έθεσαν νέους στόχους

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν χθες βράδυ τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας, το We R, η Έπαθλον και το Gift & Design, στο κατάστημα COSMOS Καλαμάτας, στην οδό Ιατροπούλου 20 & πλ. Βασιλέως Γεωργίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον εντυπωσιακό νέο χώρο στον 1ο όροφο του καταστήματος COSMOS της πλατείας 

Στην γιορτινή εκδήλωση παρευρέθηκαν 60 άτομα από το προσωπικό της εταιρείας, στενοί συνεργάτες καθώς και ο οικονομικός σύμβουλος της εταιρείας Βασίλειος Μπουρνάς και ο νομικός σύμβουλος της εταιρείας Κωνσταντίνος Μαργέλης.

Το κλίμα στην εκδήλωση ήταν οικογενειακό και οι τυχερές που βρήκαν το φλουρί έλαβαν μια δωροεπιταγή. Παρουσιάστηκε αρχικά ένα απολογιστικό video της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, που περιείχε και διασκεδαστικά στιγμιότυπα, ενώ ο Κώστας Βλαχονικολός στη σύντομη ομιλία του ευχήθηκε καλή χρονιά, με σοβαρότητα, εργατικότητα κι επαγγελματισμό.

Ο όμιλος εταιριών Βλαχονικολού ξεχωρίζει για τις κοινωνικές δράσεις και πρωτοβουλίες και ανήκει στις υγιείς επιχειρήσεις που προσφέρουν ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον, παρουσιάζοντας μια διαχρονικά καλή παρουσία στον Εμπορικό κόσμο της Μεσσηνίας κι όχι μόνο.
Η εταιρεία Δημ. Βλαχονικολός & ΣΙΑ ΙΚΕ εύχεται σε όλους ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό έτος γεμάτο υγεία.

To Top