Αθλητισμός

COSMOS Fridays: Κάνε δικά σου τα ανδρικά παπούτσια της NIKE RUNALLDAY 2 μόνο με 51, 90€

Τα κατάλληλα παπούτσια για τους «δρομείς» της καθημερινότητας!

● Τα ανδρικά παπούτσια της NIKE, RUNALLDAY 2, είναι κατασκευασμένα για να προσφέρουν απόλυτη στήριξη στους αφοσιωμένους δρομείς και τους δρομείς της καθημερινότητας. Το μεγαλύτερο ύψος τους, προσφέρει περισσότερη αντικραδασμική προστασία την ώρα που τρέχεις. Ο αφρός που βρίσκεται κάτω από το πέλμα παρέχει τη μαλακή αίσθηση που χρειάζεσαι σε κάθε σου διαδρομή.

Κάνε κάθε διαδρομή ξεχωριστή με τα ανδρικά παπούτσια της NIKE, RUNALLDAY 2..!!
Αυτή τη Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου βρες τα ανδρικά παπούτσια της NIKE σε απίστευτη COSMOS Fridays τιμή ➜ από 65,00€, μόνο 51,90€!

● Τα ανδρικά παπούτσια της NIKE, εξασφαλίζουν σταθερή εφαρμογή χάρη στο κλιπ της φτέρνας αλλά και του συστήματος ενίσχυσης στο μέσο του πέλματος. Το διχτυωτό υλικό με αραιή ύφανση στα δάχτυλα προσφέρει καλύτερη κυκλοφορία του αέρα για δροσερή αίσθηση. Τέλος, η εξωτερική σόλα από καουτσούκ εξασφαλίζει ανθεκτική πρόσφυση για απόλυτη συγκέντρωση στο τρέξιμο.

Πρόλαβε super COSMOS Fridays έκπτωση μόνο για τα ανδρικά παπούτσια της NIKE και μόνο για αυτή τη Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου!
Επωφελήσου από τις COSMOS Fridays προσφορές. Με μία επίσκεψη σου σε ένα από τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας επέλεξε το δικό σου #COSMOSFRIDAYS προϊόν και πρόλαβε το σε Super τιμή, ΜΟΝΟ αυτή τη Παρασκευή!!

Αριστομένους 39
Ιατροπούλου 20 & Πλ. Βασ. Γεωργίου
Νέα Είσοδος Καλαμάτας/OUTLET

Εδώ κερδίζεις!!!

To Top