Αθλητισμός

COSMOS: Με αυτά τα παπούτσια θα τρέξεις στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας!

ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ COSMOS 

Είστε έτοιμοι για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας 2019;
Τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτα σου προσφέρουν έκπτωση -15% για το γυναικείο #Adidas #Ultraboost, δείχνοντας την συμμετοχή σου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας 2019.
Θα το βρεις στο καταστήμα COSMOS στην Πλ. Βασιλέως Γεωργίου & Ιατροπούλου.

Προετοιμάσου κατάλληλα με το #Adidas #Ultraboost, η τεχνολογία #BOOST προσφέρει απαράμιλλη άνεση & επιστροφή ενέργειας. Το εξαιρετικό υλικό #Adidas #Primeknit δίνει την αίσθηση κάλτσας κατά την εφαρμογή του.


Διαθέτει Stretchweb εξωτερική σόλα που ακολουθεί τη φυσική κίνηση και δίνει ενέργεια στο βήμα καθώς και σόλα από καουτσούκ #CONTINENTALγια εξαιρετική πρόσφυση σε στεγνές και υγρές επιφάνειες.

Το κλιπ Fitcounter στη φτέρνα παρέχει φυσική εφαρμογή για βέλτιστη κίνηση του αχίλλειου τένοντα.

Προετοιμάσου κατάλληλα με το #Adidas #PulseboostHd, μια νέα καινοτομία για την τεχνολογία #BOOST, η #ADIDAS δημιουργεί το #BOOST #HD για μεγαλύτερη σταθερότητα διατηρώντας παράλληλα την απαράμιλλη άνεση & επιστροφή ενέργειας.
Διαθέτει σόλα από καουτσούκ #CONTINENTAL για εξαιρετική πρόσφυση σε στεγνές και υγρές επιφάνειες.
Το πλεκτό επάνω μέρος διαθέτει σταθερό κολάρο που παίρνει το σχήμα του ποδιού σου και προσφέρει σταθερότητα. Οι μη ελαστικές ζώνες προσφέρουν υποστήριξη στο μπροστινό και μεσαίο τμήμα.
Σε συνεργασία με τη #Spotify η #Adidas πρόσθεσε στη γλώσσα κάθε παπουτσιού κωδικό QR όπου οδηγεί κατευθείαν σε προσαρμοσμένη playlist βασισμένη στη τοποθεσία του κάθε δρομέα.

Τρέξε με αυτοπεποίθηση σε κάθε επιφάνεια, προς κάθε κατεύθυνση με τα #ADIDAS #PulseboostHD

Τα #Adidas #Ultraboost είναι εδώ για να σε γεμίσουν ενέργεια.

#COSMOS #Kalamata

COSMOS: Με αυτά τα παπούτσια θα τρέξεις στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας!
To Top