ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Cosmos: 155 rapid test σε περαστικούς από τον ΕΟΔΥ-Όλα αρνητικά

155 τεστ ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού έγιναν σήμερα έξω από το κατάστημα αθλητικών ειδών Cosmos στο νότιο σιντριβάνι της κεντρικής πλατείας, στην οδό Ιατροπούλου 20 & πλ. Βασιλέως Γεωργίου.

Πρόκειται για μια ακόμα πρωτοβουλία της διοίκησης της επιχείρησης Βλαχονικολού, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας και τον υπεύθυνο του συντονισμού των κλιμακίων του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία, Κώστα Βλαχοδημητρόπουλο.

Oι νοσηλεύτριες του ΕΟΔΥ, ακούραστες στο καθήκον, από τις 08.30 το πρωί έως και τις 15.30 βρέθηκαν στην πλατεία, διενεργώντας rapid test  σε όποιον προσερχόταν

Από το πρωί το ενδιαφέρον των περαστικών ήταν έντονο, και εκδήλωσαν επιθυμία να υποβληθούν στο δωρεάν τεστ 155 άτομα, με τα αποτελέσματα να βγαίνουν όλα αρνητικά.

Πρόκειται για έναν αρκετά μεγάλο αριθμό πολιτών που αυθόρμητα προσήλθαν και εξετάστηκαν, ενώ ξεπέρασαν ακόμα και τον ημερήσιο αριθμό τεστ που γίνονται στο Μέγαρο Χορού.

Σημαντική ήταν και η συνδρομή στη δράση, των εθελοντριών του Ερυθρού Σταυρού, παράρτημα Καλαμάτας.

Ο καλός καιρός, το κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο που στήθηκε το spot για τα rapid test, καθώς και η διάχυση της καμπάνιας της επιχείρησης Cosmos στα social media και στα ΜΜΕ, φαίνεται πως συνέβαλαν στη μεγάλη προσέλευση του κόσμου. Τα αρνητικά αποτελέσματα είναι πάντως ενθαρρυντικά.

Μ.Π.

 

Cosmos: 155 rapid test σε περαστικούς από τον ΕΟΔΥ-Όλα αρνητικά
To Top