Υγεία

CITY HOSPITAL: Νέα συνεργασία με τον ειδικό παιδονευρολόγο Μηνά Καπετανάκη

ΤΟ CITY HOSPITAL ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

Συνεργασία με τον ειδικό παιδίατρο -Eιδικό παιδονευρολόγο MD, PhD c Μηνά Καπετανάκη ξεκίνησε το ιδιωτικό θεραπευτήριο CITY HOSPITAL στην Καλαμάτα, εμπλουτίζοντας καίρια τις παροχές υπηρεσιών υγείας, με επιστημονικές ειδικότητες που η ευρύτερη περιοχή της έχει ανάγκη.

 

O ιατρός Μηνάς Καπετανάκης με τον Διευθυντή του City Hospital Σωτήρη Αποστολόπουλο.

Το ιατρείο θα καλύπτει περιπτώσεις επιληψίας, παιδικής κεφαλαλγίας, κινητικών διαταραχών, νευρομυϊκών παθήσεων και νευροεκφυλιστικών νοσημάτων και λειτουργεί, αρχικά, μια φορά το μήνα στο CITY HOSPITAL στην οδό Πινδάρου 5 και τηλέφωνο για τακτικό ραντεβού είναι το 2721080150.

Το City Hospital, είναι μία ιδιωτική χειρουργική κλινική στη Πελοπόννησο. Λειτουργεί στην Καλαμάτα, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Ο Δρ. Μηνάς Καπετανάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και φοίτησε στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Karolinska της Στοκχόλμης στην Σουηδία από όπου αποφοίτησε το 1997. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Παιδιατρικής στο παιδιατρικό πανεπιστημιακό νοσοκομείο Astrid Lindgrens Barnsjukhus παράρτημα του νοσοκομείου Karolinska στην Στοκχόλμη της Σουηδίας και εξειδικεύτηκε στην παιδιατρική νευρολογία στο παιδιατρικό πανεπιστημιακό νοσοκομείο USiL (Universitetssjukhuset i Lund) στο Λούντ της Σουηδία.
Παράλληλα ξεκίνησε εκεί την διδακτορική του διατριβή με τίτλο “Χρήση και επιπτώσεις της Κετογόνου δίαιτας σε παιδιά με επιπλεγμένη επιληψία”.
Εργάστηκε ώς τακτικός επιμελητής στα νοσοκομεία:
Astrid Lindgrens Barnsjukhus ALB (Stockholm)
Huddinge Universitetssjukhus HUS (Stockholm)
Mälarsjukhuset MSE (Eskilstuna)
Universitetssjukhuset i Lund USiL (Lund)

To Top