Υγεία

City Hospital: Με επιτυχία η πρώτη έγχυση χημειοθεραπευτικού σχήματος στην Ογκολογική μονάδα

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ CITY HOSPITAL

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι στην Ογκολογική - Παθολογική Μονάδα του City Hospital πραγματοποιήθηκε η πρώτη έγχυση χημειοθεραπευτικού σχήματος, από κεντρικό καθετήρα (port) σε αντλία 46ωρης συνεχούς έγχυσης. Η έγχυση έγινε σε ασθενή με μεταστατικό καρκίνο του παχέος εντέρου, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.
Η κλινική είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ, ενώ με την ένταξη του City Hospital στο δίκτυο του Ομίλου Hellenic Healthcare Group, οι ειδικές εξετάσεις πραγματοποιούνται άμεσα και έγκυρα, σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας, επίσης μέλη του HHG, όπως Υγεία, Μητέρα, Metropolitan, A-Lab κ.α.

Νέα συνεργασία με τον Παθολόγο Ογκολόγο Αλέξιο Στριμπάκο

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Παθολόγος Ογκολόγος Αλέξιος Στριμπάκος είναι πλέον επιστημονικός συνεργάτης του City Hospital, στην Ογκολογική – Παθολογική Μονάδας.
Ο Δρ. Στριμπάκος είναι διευθυντής της 5ης Παθολογικής Ογκολογικής Κλινικής του νοσοκομείου ΔΘΚΑ Υγεία και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Καλαμάτα από το 2012.
Και η νέα αυτή συνεργασία θα συμβάλει καθοριστικά στην κάλυψη των αναγκών των ασθενών της ευρύτερης περιοχής.
Να θυμίσουμε πως το City Hospital έχει ενταχθεί στο δίκτυο του Ομίλου Hellenic Healthcare Group, στο οποίο συμμετέχουν τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας, όπως Υγεία, Μητέρα, Metropolitan, κ.α.

City Hospital: Με επιτυχία η πρώτη έγχυση χημειοθεραπευτικού σχήματος στην Ογκολογική μονάδα
To Top