Το βραβευμένο του πιάτο δημιουργεί και πάλι ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Πυλιώτης στο Poseidon Οcean View στην παραλία Καλαμάτας, δίνοντας μια πρόγευση καλοκαιριού, και απογειώνοντας τα τοπικά μας προϊόντα με ιδιαίτερη έμφαση στο Μεσσηνιακό σύκο, το οποίο χρησιμοποιεί και στα δύο του πιάτα.
Στο βίντεο από τις “Συκομυθίες” και τον Μορφωτικό Σύλλογο Πολυλόφου ο βραβευμένος σεφ δημιουργεί δυο πιάτα, χταπόδι με ρεβυθάδα και μοσχάρι καρπάτσιο. Και στα δύο τιμώμενο προϊόν το σύκο, ξηρό αλλά και φρέσκο. Δείτε εδώ τις συνταγές: http://fb.watch/cMIA-ExhDl/