Νέα Προϊοντα

“Χρυσόμελο”: Συλλεκτική συσκευασία αφιερωμένη στις γυναίκες

ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ

Το Χρυσόμελο, η γνωστή μεσσηνιακή εταιρεία παραγωγής «μελιστάλακτων προϊόντων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, θέλει να ξεχωρίζει και γι’ αυτό εφαρμόζει δυναμικές τακτικές marketing με γνώμονα πάντα να βοηθάει το κοινωνικό σύνολο.

Έτσι λοιπόν, επειδή στην εταιρεία γίνεται συστηματική και οργανωμένη δουλειά, τα στελέχη της έχουν μετρήσει ότι οι γυναίκες καταναλώτριες ψωνίζουν σε μεγαλύτερο βαθμό από τους άνδρες «Χρυσόμελο» για το σπίτι τους.
«Γι αυτό το λόγο θέλουμε να τις επιβραβεύσουμε για την επιλογή τους και να τις τιμήσουμε βγάζοντας μία συλλεκτική συσκευασία αφιερωμένη στη Γυναίκα και την εποχή της Άνοιξης.

Μέρος των εσόδων της νέας συλλεκτικής συσκευασίας θα διατεθεί σε ίδρυμα κακοποιημένων γυναικών.
Η διαθεσιμότητα της νέας συσκευασίας ξεκίνησε στα σημεία πώλησης Χρυσόμελο από 19/03/18 και θα διαρκέσει μέχρι και 19/04/18 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, τα οποία θα είναι μόνο 2.500 τεμάχια.
Το όνομα της εταιρείας μας εμπνεύστηκε από γυναίκα (*Χρύσα η εικονιζόμενη επάνω στη συσκευασία)”.

Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία στο info@xrysomelo.com, στο τηλέφωνο 6971955753, ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.xrysomelo.com.»

Πηγή
http://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/ellada/351297-xrisomelo-sillektiki-siskeiasia-gia-tin-imera-tis-ginaikas#.WrJYRVZvYN4.facebook

“Χρυσόμελο”: Συλλεκτική συσκευασία αφιερωμένη στις γυναίκες
To Top