Chef Stories

Χρυσό Μετάλλιο για τον βραβευμένο σεφ Δημήτρη Πυλιώτη: “Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας για το 2021”

Ακόμα μια διάκριση έλαβε ο Μεσσήνιος βραβευμένος σεφ Δημήτρης Πυλιώτης. Τιμήθηκε με το Χρυσό Μετάλλιο ως Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας για το 2021. Ο σεφ, ιδιοκτήτης του Poseidon σε Μαϊάμι και Καλαμάτα (Poseidon Ocean View) έχει φέρει την “επανάσταση” στις γεύσεις, με τα γαστρονομικά δημιουργήματά του, συνεχίζοντας να κερδίζει τις εντυπώσεις και τα μετάλλια και το 2021.

 

Η βράβευσή του με το Χρυσό μετάλλιο έγινε από την GREEK TAST BEYOND BORDERS υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, με σήμα κατοχυρωμένο από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης (ΕΞ 3428 / 03-07-2018) και (ΕΞ 2858 / 30-06-2020) αντιστοίχως.

Χρυσό Μετάλλιο για τον βραβευμένο σεφ Δημήτρη Πυλιώτη: “Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας για το 2021”
To Top