Υγεία

Χρονάς: «Το Περιφερειακό Ιατρείο Βλαχόπουλου αποκτά μόνιμο γιατρό»

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

“Το Περιφερειακό Ιατρείο Βλαχόπουλου αποκτά, σύμφωνα με ενημέρωση που έχω, μόνιμο γιατρό. Όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που απαιτούνται η γενική γιατρός που έχει δηλώσει τη θέση θα είναι μόνιμη στο ιατρείο.

Πρόκειται για ιδιαίτερα θετική εξέλιξη, αφού το Περιφερειακό Ιατρείο Βλαχόπουλου είχε μείνει αρκετό διάστημα χωρίς γιατρό και η θέση ήταν κενή, όταν μάλιστα είχαν γίνει όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις στο κτίριο και είχε παραδοθεί στους κατοίκους ένα νέο και σύγχρονο ιατρείο.

Οι κάτοικοι της περιοχής δεν δέχονταν τις ιατρικές υπηρεσίες που οφείλει το Κράτος να παρέχει στους πολίτες . Πλέον αυτό θα πάψει να υπάρχει και οι κάτοικοι του χωριού θα μπορούν να εξυπηρετούνται καθημερινά , χωρίς να υφίστανται ταλαιπωρία.

Οι συνεχείς παρεμβάσεις εμπλεκόμενων φορέων, μεταξύ αυτών και η δική μου, έφεραν το αίσιο αποτέλεσμα.

Είμαστε πάντα δίπλα στους κατοίκους της Μεσσηνίας, αφουγκραζόμαστε τα προβλήματά τους και προσπαθούμε για την επίλυσή τους, ιδιαίτερα όταν αυτά έχουν να κάνουν με την υγεία που είναι το βασικότερο αγαθό για τον άνθρωπο.

Θα συνεχίσουμε σε συνεργασία και με τον Περιφερειάρχη μας Παναγιώτη Νίκα να κάνουμε παρεμβάσεις όταν και όπου απαιτείται για τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους Μεσσήνιους πολίτες”.

 

Άγγελος Χρονάς

Γιατρός – Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου

Αναπληρωτής Γραμματέας Ποιότητας Ζωής ΝΔ

Χρονάς: «Το Περιφερειακό Ιατρείο Βλαχόπουλου αποκτά μόνιμο γιατρό»
To Top