ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χριστούγεννα στην Καλαμάτα: Φωτίστηκε το επιβλητικό δέντρο!

Με μια όμορφη μουσική εκδήλωση χτες βράδυ Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, φωταγωγήθηκε το επιβλητικό Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου της Καλαμάτας!

Πλήθος κόσμου, όλων των ηλικιών αφού βοήθησε κι ο καιρός, γέμισε την πλατεία από τις 19.00 κι άκουσε την Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας να αποδίδει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ενώ σστη συνέχεια απόλαυσε την εξαιρετική χορωδία του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας.

Στις 8 ακριβώς ανέβηκε πρώτος στη σκηνή ο Αγιος Βασίλης, ο αγαπημένος των παιδιών και μοίρασε λιχουδιές και στη συνέχεια η πρόεδρος της ΚΕ ΦΑΡΙΣ Αναστασία Μπελογιάννη ευχήθηκε για τις ημέρες κι έδωσε την σκυτάλη στον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα , που μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση!
Μόλις φωταγωγήθηκε το δέντρο, για αρκετά λεπτά ο ουρανός πάνω από την πλατεία φωτίστηκε από τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα και ακολούθησε εορταστική συναυλία, με τίτλο «Μέχρι το τέλος του κόσμου», με τους εκπληκτικούς Twoins: Γιάννη Τσότρα, Σταύρο Τσότρα και Αλεξάνδρα Θεογιάννη.

To Top