ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστόπουλος: “Η αξιοπρέπεια δεν έχει ύψος ή την έχεις ή σου λείπει…”

Σκληρή κριτική ασκεί ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Κοσμόπουλου, Γιάννης Χριστόπουλος,  στις δηλώσεις του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου σχετικά με τις "προσθήκες" που αναμένεται να κάνει η Δημοτική Αρχή Καλαμάτας τις επόμενες μέρες με ανεξάρτητους συμβούλους. "Προσβάλλει τους δημότες, στέλνει λάθος μηνύματα", υποστηρίζει, κάνοντας λόγο για "δημιουργία εκλογικού πελατολογίου".

Ο Γιάννης Χριστόπουλος αποδίδει όμως μεγαλύτερες ευθύνες στους συμβούλους που πρόκειται να προσεταιριστούν με τη Δημοτική αρχή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

"Ο Δήμαρχος Καλαμάτας σε μια εποχή που κυριαρχεί η αμφισβήτηση οφείλει να στέλνει μηνύματα ήθους, αξιοπρέπειας και αξιοκρατίας.
Η προσπάθεια να διευρύνει τον συνδυασμό του με αναξιοπρεπείς προτροπές προς τους δημοτικούς συμβούλους άλλων παρατάξεων του επιπέδου "όποιος φεύγει από την παράταξη που οι δημότες τον εξέλεξαν, θα παίρνει έμμισθη θέση", αποτελεί προσβολή στους δημότες, στέλνει λάθος μηνύματα στην κοινωνία και ιδιαίτερα στη νέα γενιά.
Αν προσθέσουμε και τις έμμισθες θέσεις που δίνει απλόχερα στους υποψήφιους του, χωρίς να παράγουν έργο, σε συνδυασμό με τις απευθείας αναθέσεις σε προσφιλείς επαγγελματίες αποδεικνύει πως μοναδικός στόχος είναι η δημιουργία εκλογικού πελατολογίου ...
Αυτονόητο είναι πως σε αυτές τις δοσοληψίες απαιτούνται δύο μέρη επομένως και αυτοί που αποδέχονται τις "προσφορές" μάλιστα τις περισσότερες φορές τις διεκδικούν, έχουν μεγαλύτερη ευθύνη.
Η αξιοπρέπεια δεν έχει ύψος ή την έχεις ή σου λείπει..."

Χριστόπουλος: “Η αξιοπρέπεια δεν έχει ύψος ή την έχεις ή σου λείπει…”
To Top